To okienko za drzwiami ma swój urok... a po za tym przeciez i tak jest zasłonka i można zasłonić bez problemu gdy sie idzie na kojo, zreszta w czasie jazdy tez a wyglada całkiem ładnie, no ale o gustach sie nie dyskutuje...A Skakanka całkiem fajna, szkoda że po prawej kierownica, i te nakładki na światła do niej wogóle nie psaują. A tak wszystko z umiarem pzdr
niedlugo zaczynam Tuning swojej Torpedy zobaczymy co z teog wyjdzie bo zmaierzam zrobic pikowana tapicerke i super oswietlenie oczywiscie wszystko samemu bo nie chce na to za duzo aksy wydac
witam:) fajne sa te starsze scania tak z 1994-98 albo torpedo poprostu super a na poprzednich postach sa te starsze jest kilka fajnych .... mam prosbe moglby kotos dac jakas stara scania i jej wnetrze please ?????
[ Dodano: Sro, 31.01.2007, 7:52 ]
mam prosbe ma ktos moze zdjecia jakies zielonej scani z beligii zalezy mi na tym ps . jak dodac zdjecie
Niemogłem się powstrzymać i znów polazłem na przeszpery na http://www.webshots.com aby coś pogrzebać i znałazłem
przepiękno-cudno-ładną Scanię z Noskiem CANADAS popatrzcie tylko
Obie Scanie dodane przez CANADYJCZYK są śliczne. W tej pierwszej podoba mi sie wnętrze, troche za żółto ale i tak jest fajne, a to AUDIO... W drugiej zaś sam fakt że jest to Scania TORPEDO...w dodatku po tuningu i to nie małym...podobają mi się pzdr
Nie no stary Fotel mi wyrwało. Żuciłeś kawał pożądnego materjału na forum będzie na czym oko zawiesić Moje zazwyczaj zawisają jak widzą 580 longline POZDRO Super stronka
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości