_________________ W WOLNYCH CHWILACH LUBIĘ SPĘDZAĆ CZAS
a poza tym mam do oddania kilka kucyków rasy trojan
(--The truth may be out there, but the lies are inside your head--)
Szaleństwo: robić wciąż to samo a oczekiwać różnych rezultatów.
Nie sądzę kolego Sienki19 bo jeżeli ktoś już pokusił się o taki tuning Scanii, to nie wydaje mi się aby bawił się w takie "ozdoby". Po za tym, jak to musiało by wyglądać na żywo. Scania zamiast zachwycać, raczej przez to by rozśmieszała. A nawet gdyby, to gdzie jest w takim razie faktyczny wydech? Choć na zdjęciu tak to wygląda to myślę, że jest to prawdziwy wydech.
trudno powiedziec troche to nienaturalnie wyglada nie jest ani troszke okopcone a nawet najlepsze auto ma okopcone klapy od rury wydechowej chyba ze to auto wogole nie jezdzi :):)
GG: 0
przecież ona jest na jakims zlocie, więc auto przed pokazaniem było odpicowane....np. Scania Zorro tez nie ma jakoś okopconych osłon....zresztą z 2 strony wyglądaja już bardziej naturalnie
Samochód: Renault Premium / Range T
O kurcze ta z ryjkiem, niczego sobie- super wygląda
a co do tej rury to nie wydaje mi sie by to był naklejka kolo tuningował scanie za set tysięcy i dal NAKLEJKe nie wydjwe mi sie...
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Obie Scanie zaprezentowane przez Canadyjczyk są pięknie przerobione i na pewno każdy z nas chciałby pomykać taką maszyną, mi jednak bardziej do gustu przypadła Torpeda
_________________ Najważniejsze to mieć marzenia i dążyć do ich realizacji
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Piękna Scania. Nie lubie jak ktoś obwiesza mobila wielkimi rurami, a juz szczególnie kangurami Trux'a. Tutaj idealny przykład jak się bez tego obejść. Super patent na dolne halogeny. To chyba jest orurowanie od dostawczaka jakiegoś.
(C) lkw-infos.eu
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości