Bo nie chciałem tych Scan dać tutaj.A z resztą uczE sie Ale obiecuje w przyszłości ,że sie "poprawie" pozdro kalym#008 już widze.dzięki za zainteresowanie i "nauczanie" mnie jak poruszać sie po "czacie".jestem tu 2 raz i narazie troszeczke sie gubie.Ale dzięki za wszystko.Jedździsz zawodowo?
_________________ gg - 1257100
Ostatnio zmieniony 09 lip 2005, 11:04 przez =Inker=, łącznie zmieniany 2 razy.
Spoko każdemu mogą zdażać się jakieś błedy, kolego popełniłeś kolejny błąd bo napisałeś dwa posty pod rząd. Masz taką funkcję w prawym górnym rogu swojego posta EDYTUJ, albo ZMIEŃ i tam możesz swojego posta edytować i nie łamiesz regulaminu poprzez pisanie dwóch postów pod rząd.
Piękne trucki... Najbardziej podobają mi się te na fotkach 1, 6, 7, 10, 13, 15. Dziesiątka fotka jest po prostu wspaniała. Ciekawie wygląda też ten czteroosiowy Longline.
Ale trzeba przyznać że eRka najlepiej przentuje sie w kombinacji atrapa szara a nadwozie kolor . Bo jak wszystko jest pomalowane na jeden kolor to bardzo przypomina serie 4 i można sie pomylić
Ale R-ki spoko
EDIT : No i wiadomo że eReczka najlepiej sie prezenyuje w kolorze Scania-sto pomarańczowym oraz żółtym .
Cytuj:
ale w żółtym, według mnie, wygląda brzydko ...
A nie podoba ci sie eReczka w barwach Trans Południa ??
_________________ Szerokości Wszystkim Życze
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna
Cytuj:
Ta akurat mi się podoba, ale to dlatego, że cały zestaw jest zgrany kolorystycznie, tworzy pewną całość i dzięki temu ładnie się prezentuje, natomiast gdybym miał wybierać czy kupić żółty czy np. czerwony ciągnik, to wybrałbym ten drugi ...
Ano chyba że tak Pozdrawiam
_________________ Szerokości Wszystkim Życze
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna
Ta akurat mi się podoba, ale to dlatego, że cały zestaw jest zgrany kolorystycznie, tworzy pewną całość i dzięki temu ładnie się prezentuje, natomiast gdybym miał wybierać czy kupić żółty czy np. czerwony ciągnik, to wybrałbym ten drugi ...
Kłócicie się o kolory.A dla mnie to nie ważne.Auto ma jeżdzic i zarabiać kase.To jak wygląda stoi nisko. To czy bedzie dobrze kase mielić to jest ważne.Wiadomo że fajno jak dobrze wyglonda.Moj tata jezdził białym fh 12 z czarnymi zdeżakmi.To wyglondało dobrze bo kontrastowo.
Cytuj:
Kłócicie się o kolory.A dla mnie to nie ważne.Auto ma jeżdzic i zarabiać kase.To jak wygląda stoi nisko. To czy bedzie dobrze kase mielić to jest ważne.
Ale czy ktoś to zakwestionował My gadamy o tym, w którym kolorze ciągnik by najlepiej wyglądał, ale nikt nie napisał, że to jest najważniejsze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości