Nie podoba mi się orurowanie na scance z piątej fotki - jest bardzo masywne, ciężkie, a Scania ma przecież aerodynamiczną i delikatną linię nadwozia...
Musze Przyznać że jest Bardzo Ładna chodz sa zdania podzielone lecz jeśli ktoś by posiedział w Takiej Scani to by Stwierdził, że ma to co każdy kierowca powinien miec Bo Jest Bardzo Przestronne Wnetrze i To jest Duży + dla Scani że wprowadziła na rynek ten Produkt najpierw Jako 164L albo 164G .A teraz nastapiła modernizacja na typomy nowy Model ''R''.Pozdrawiam Rafii Gliwice
Ja też dodam pare fotek.
(c)home.online.no
EDIT
DODAM JESZCZE FOTKI TEJ SCANI NIEBIESKIEJ TYLE ŻE BEZ KANGURA
I jeszcze troche fotek tej Scani
(c)v8power.nl
Tu macie linka do fotek z Scania Longline fotek niechciałem dawać bo niekture były na forum i niechce powtórek. http://lkw-infos.net/scania-longline.htm
Piękna ta R-eczka z malunkami A co do tej niebieskiej ze wcześniejszych fotek, to uważam, że krótka, dwuosiowa naczepa nie pasuje do tak długiego ciągnika jak Longline, o wiele piękniej wyglądałby np. z cysterną... Ale co zrobić - przepisy są bezwzględne ...
Ostatnio zmieniony 17 sie 2005, 21:26 przez Kaczor, łącznie zmieniany 1 raz.
to z ricoe to widzialem na wlasne oczy w czerwcu 2004 przejezdzala przez moje osiedle szkoda tylko ze z tylu ma tylko jedną os najbardziej to mi sie podoba ta nowa serii r
_________________ Wiele Dróg Wiele Myśli Daj Bóg żebym był w tym miejscu Gdzie mam być
dzięki za wyjaśnienie, poprostu słyszałem kiedyś o takich zabiegach przemiany 4 w R-ke wiec zacząłem miec wątpliwosci bo R-ke w wersji longline widze pierwszy raz
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Nie no poprostu piękne, zajefajne, a przyznam że niewiedziałem że Hovotrans ma Scanie Longline, a szczególnie bardo fajnie prezentuje się ta rura wydechowa w tej niebieskiej Longline ale w nocy bo w dzień nic prawie nie widać przynajmniej na fotkach...:D
Kompletnie mi to sie nie podoba jak Longline to 3 osiowa i osłony miedzy osiowe koniecznie
Ciesz się wogóle że jest 3-osiowa. W początkowych planach wogóle nie zakładano budowy ramy z dwoma osiami z tyłu, wogóle miało nie byc ciągnika balastowego. Pierwotny projekt o nazwie ExC dośc ładnie się prezentował z jedną osią z tyłu
Heh dobrze że zrobili 3 osie 2 osiowa wygląda baaaaaaardzo biednie Jednak dla tak długiej kabiny 3 osie sie lepiej prezentują. Takie jest moje zdanie Oczywiście to kwestia gustu
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości