Kierowca BCE + badania , świadectwo , kurs na przewóz rzeczy. Od zaraz moge podjąć prace . jestem z Wodzisławia Śląskiego , śląskie .skandynawia lub unia 0608142103
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 20:12 przez swiety34, łącznie zmieniany 1 raz.
To my ją mamy za ciebie znaleźć i zadzwonić z zapytaniem czy byłbyś łaskaw???
Przy obecnej sytuacji na rynku kierowców, mając wszystkie uprawnienia i umiejętności wystarczy trochę chęci i zaangażowania....
Kierowca BCE + badania , świadectwo , kurs na przewóz rzeczy.
Jestem młody dlatego się spytam Was. Do pracy w firmie przewozowej są potrzebne tylko te papiery, które wymienił kolega swiety34??
Odpowiedzcie! Pliss!!
To znaczy ja wiem, że muszę je mieć tylko pytam się czy to tylko tyle i nic więcej nie trzeba, no ale z odpowiedzi wnioskuję, że nie trzeba. Chociaż jeszcze ADR by się przydał, ale nie jest obowiązkowy.
Hej , w zależności gdzie idziesz i czym będziesz jeżdził . jak masz chęc to zrób sobie adr i jest wskazane kerta cyfrową , ponieważ coraz więcej firm kupuje nowe auta a tam jest montowana cyfrówka . znając zycie lepiej mieć wszystko . Pozdrawiam
Kierowca BCE + badania , świadectwo , kurs na przewóz rzeczy. Od zaraz moge podjąć prace . jestem z Wodzisławia Śląskiego , śląskie .skandynawia lub unia 0608142103
Kolego zlituj się i niezaśmiecaj forum bzdetnymi pytaniami i prośbami. Kup sobie poniedziałkową Gazetę Wyborczą jest tam dodatek praca. Pracy dla kierowców jest pełno. Niedalej jak w ubiegłym tygodniu tą właśnie gazetę przeglądałem.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Dzięki za rade , dle twojej wiadomości już tak zrobiłem , ja szukam pracy a nie zajęcia wzbogacania pracodawców , tzn coś sprawdzonego a o takich pracach wiedzą kierowcy.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 48 gości