Traska krótka, ale za to ciekawie opisana i dobrze udokumentowana zdjęciami. Ślicznie prezentuje się Wasze FH, do twarzy jest mu z beczką, tylko pozazdrościć takiego sprzętu. Z ciężarówek jakie udało Ci się sfotografować w oko wpadło mi Volvo od Kołoczka, tylko szkoda, że nie miałeś okazji sfocić tego zestawu z bliska.
_________________ "640 KB pamięci operacyjnej powinno każdemu wystarczyć." - Bill Gates,1981r.
Jak na taka krotka trase zdjec duzo. Wiadomo nie bardzo jest co opisywac wiec opisu malo. Uwieczniles duzo ciekawych pojazdow na swoich fotkach. Nie bede pisal wszystkich a wypisze kilka. Oczywiscie Koloczek, FHacz z firmy Huber, Zet Transport i Polmex. Trzeba przyznac ze milo spedziles ten ostatni wolny od szkoly dzien po swietach.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
_________________ "Dobre uczynki nie czynią człowieka dobrym, lecz dobry człowiek spełnia dobre uczynki.Złe uczynki nie czynią człowieka złym, lecz zły człowiek spełnia złe uczynki.[...]"
.Marcin Luter .
Mamy Euro 2012...teraz let's work people , let's work.!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 26 gości