Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Enrique, z Elblaga to wiem ze paru jezdzilo chlopakow ale ja znam tylko Mirka( jezdzi R topline ) Jezdzilem tam w sumie 8 miesiecy i nie dalo rady poznac wszystkich a juz skad ktory jest to zapomnij
Czyż by ta Magnumka nie jest na Gdańskich blachach??.....
Skat z pośród wielu firm się bardzo wyrużnia..... ja jak jechałem niedawno w trase to na parkingu kilka metrów dalej stał skat i potem jak wracałem to z daleka było widzac ich auta.....To chyba dla nich dobrze:).
Wczoraj miałem okazję byc na bazie SKATa w Rzepinie, w sumie to urząd celny, ale mniejsza o to. SKAT nadal pozostaje na działalności. Oni świadczą usługi nie jednej a dwóm firmom. Mianowicie Skat Transport i Skat Truck i niby jest to z godne z prawem.... . Autek było niezbyt wiele. 2 Scanie Highline, 2 Dafy, 2 Magnumki, Daf 45 i nowe (białe) Renault Premium...
JA OSTATNIO WIDZIALEM JAK BYLEM W SERWISIE RENOWKI W PIETRZYKOWICACH PRZYWIEZLI RENOWKE SKATA BO CO SIE TAM ZAPSULO ODRAZUB WSZYSCY MECHANICY WZIELI SIE DO ROBOTY O AUTO MOSIALO WROCIC NA TRASE I MUSIALEM CZEKAC GODZINA AZ SKONCZA DOPIERO ZAJELI SIE MAJA MAGNUMKA
och! widzę tu mały wypadeczek Ale nie jest tragicznie, troszkę pracy i będzie wyglądał przyzwoicie Pewnie zderzenie z jakąś osobówką albo bliskie spotkanie z barierkami...
Stawiam na spotkanie z osobówka, bo barierki Ci tak nie zrobią, choćby bardzo chciały. Nie ma szans. No sprzedaż albo szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla .
marcinp1985 ja slyszalem juz dawno temu bylo to jakies 2 tyg temu jak wracalem z traski
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 40 gości