Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 6 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 833 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 05 cze 2007, 17:56

Użytkownik

Użytkownik

Tak w TP mają volva które śmigają pod naczepami sam nawet raz widziałem jednego.

Tytuł:
Post Wysłano: 05 cze 2007, 18:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tych Volv jest nie tak wiele jak tandemow, czy innych aut jezdzacych pod naczepami. Volva te głownie jezdza z chłodniami, ja sam nie pamietam abym widział Volvo z TP z inna naczepa niz chłodnia. Najwiecej aut z naczepami to MB Actros MP2, a zaraz po nich Scanie 4.

Tytuł:
Post Wysłano: 05 cze 2007, 19:22

Użytkownik

Użytkownik

właśnie ja widziałem ale pod chłodnia tylko i ciekaw jest czy maja plandeki?

Tytuł:
Post Wysłano: 08 cze 2007, 18:47

Użytkownik

Użytkownik

Jest ktos na forum, kto obecnie pracuje w Trans - Południe?
Chciałbym sie conieco dowiedziec na temat pracy w tej firmie, z ust pracodawcy wszystko cukierkowo wyglada ;)

Tytuł:
Post Wysłano: 08 cze 2007, 20:53

Użytkownik

Użytkownik

abarth moze napisz co ci proponuja jesli mozesz , bo na etransport bezprzerwy jakies watki w dyskusji są na ich temat i niezaciekawie to raczej opisuja firme a wiekszosc wygląda to tak auta niezłe a płaca kiepska pozdrawiam.

Tytuł:
Post Wysłano: 09 cze 2007, 8:49

Użytkownik

Użytkownik

hej

Przyznam sie szczerze ze staruje u nich pod koniec czerwca-faktycznie ładnie to wygląda u nich jak jest praktyce zobaczymy-znam dwóch kierowców którzy tam jeżdżą.

Ja się już zdecydowałem. I przyznam szczerze że nie wiem czy dobrze robie ale czas pokaże;)) Ogólnie kierowcy których znam nie narzekają. A jedno juz wiem na pewno...nikt nigdy nie powie jak to jest do końca (sam się o tym przekonałem) Po prostu trzeba samemu zobaczyć.

[ Dodano: Nie, 10.06.2007, 22:26 ]
[quote="Mca"]Zdjęcia zestawu z TP. Pozdrowienia dla kierowcy.

Mca złapałeś kolesia ode mnie z wioski ja dziś tez go uchaczyłem osobiście;) Znam go;) I dla niego pozdro. Wcześniej smigał IVECO czerwonym.

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 13 cze 2007, 17:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: FH 12 420

I kolejna ciekawostka:
Trans Południe z powodu braku chętnych wydzwania do swoich ex-kierowców z propozycją powrotu do ich firmy. W zamian ma się do wybory jakim pojazdem chce się jeździć. Tak swoją drogą jestem ciekawy ilu takich kierowców do nich powróci.

Tytuł:
Post Wysłano: 13 cze 2007, 18:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3620097
Samochód: Astra GSi 16v

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

:) Sfocony w Legionowie na Szarych Szeregów przy składzie Tesco

Big wheels keep on turning...

Tytuł:
Post Wysłano: 16 cze 2007, 14:33

Użytkownik

Użytkownik

Czesc!
Fakt faktem poszedlem do TP ale jak szybko poszedlem tak szybko odszedlem, panowie zdecydowanie niepolecam. Przez paromiesieczny okres pracy zestarzalem sie pare lat. Nic na spokojnie wszystko w nerwach. Samochody ladnie wygladaja ale lwia czesc znich jest w fatalnym stanie. Co najwazniejsze mimo fatalnej sytuacji na rynku pracy dalej traktuja kierowce jak zlodzieja i smiecia. Chwalicie ich tabor delektujecie sie ich firma ale mam rade, pojdzcie tam popracowac to sie wyleczycie.
Ogolnie - fatalnie!!!
Na dzien dzisiejszy latam sobie lodoweczka po UK w solowce (AXOR albo ATEGO) i nie narzekam , nie denerwuje po prostu zyje spoko a co do kasy nie ma porownaia. W dmou jestm codzien
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TP
Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow z east midlands
SILO

Tytuł:
Post Wysłano: 16 cze 2007, 14:51

Użytkownik

Użytkownik

Za niecały miesiąc albo potwierdzę Twoje słowa albo im zaprzeczę hehe ale coś robić trzeba;) a jak studia się skończy to kto wie;)

Tytuł:
Post Wysłano: 16 cze 2007, 16:08

Użytkownik

Użytkownik

Czesc wszystkim :) Mam pytanie- jak jestem z poznania to mam szanse sie do nich dostac? prosze o info

Tytuł:
Post Wysłano: 17 cze 2007, 12:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Kolego przecież to oczywiste, to gdzie ty mieszkasz nie ma dla nich żadnego znaczenia. Jeśłi masz tyko uprawnienia, to możesz mieszkać nawet na księżycu, to nie jest w tej firmie kryterium, jeśli mają chroniczny brak kierowców.

Tytuł:
Post Wysłano: 17 cze 2007, 13:06

Użytkownik

Użytkownik

No wiesz dla nich może niema. Ale jak mi przyjdzie autko zostawic na bazie w debicy i wracac pociagiem do poznania to dzieki..... chociaz czytałem w trailerze że maja oddział w kutnie jesli tak to by mi to pasiło wie ktos może cos na ten temat jesli tak to prosze o info

Tytuł:
Post Wysłano: 19 cze 2007, 17:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Przyjacielu jest tyle firm transportowych w okolicach Poznania, po co pchasz sie do tego syfu. Poczytaj temat o TP od początku i wyciągnij wnioski. Chyba nawet rico było by lepsze, jeśłi nie to przynajmniej miałbyś je na miejscu.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 cze 2007, 20:16

Użytkownik

Użytkownik

http://mczuba.com/galeria-fotografii/fo ... y-man.html

Tutaj można zobaczyć galerie reklamową TP;)

Tytuł:
Post Wysłano: 19 cze 2007, 20:24

Użytkownik

Użytkownik

sioju masz racie po co sie pchac taki kawał od domu jak na miejscu ma firmy i napewno wystarczy poszukac a cos znajdzie lepszego

Tytuł:
Post Wysłano: 19 cze 2007, 21:21

Użytkownik

Użytkownik

Witam panowie jeżeli o mnie chodzi to firma pozytywnie się prezentuje i przedstawia na rynku, a bardzo podobają mi sie ich malowania, które przedstawiają najczęściej drogę tło jest zazwyczaj droga lub firma Good Year.

Powiem szczerze, że o płacach i opiniach słyszałem dużo i o opiniach też wiele i powiem szczerze, że są tacy co nie narzekają i są tacy co narzekają.. Kiedyś ktoś przez radio krzyknął bez sensowny tekst gdzie podkreślił, że go każdy kierowca denerwuje w tej firmie i te malowania oczojeb** i odchodzi dlatego, ja zacząłem się śmiać bo to było rzeczywiście dobre podejście do pracy.. A wg mnie płacą bardzo dobrze bo nawet nie którzy mogą tam 6.000 zł wyrobić znam takiego gościa z Konina (moja mieścina), który bardzo często wyciąga tyle.. Firma moim zdaniem jest ogółem mówiąc bardzo dobra a ze względu na malowania, zarobki i administrację, która jest miła z mojego względu.

Pozdrawiam.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 cze 2007, 21:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 746830

Cytuj:
drogę tło jest zazwyczaj droga lub firma Good Year.
Jest jeszcze dunlop dębica fulda....
Mi się zdaje że w tem sposób reklamują firmy dla których robią większość tras

Tytuł:
Post Wysłano: 19 cze 2007, 22:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Szwedzkie badziewie z Göteborga

W Królowie na stacji paliw spotkałem gościa z TP. Wszystko ładnie, pięknie, samochód, którym jeździ to Volvo FH 440 XL. Ale zapytałem go o zarobki. POwiedział, że najwięcej udało mu się zarobić 3200zł na rękę. Jak dla mnie to nie za dużo :/

Tytuł: Volvo
Post Wysłano: 20 cze 2007, 12:01

Użytkownik

Użytkownik

Najwiekszą głupote słyszałem jak młody kierowca był wstanie jeździć 3 miechy za darmo pod warunkiem że dostanie nowe Volvo od szefa.Ci młodzi to mają nas.... w głowach.

Strona 6 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 833 Następna