Cytuj:
taka mozliwosc nie istnieje.Na poczatku jesli jestes poczatkujacy podwojna obsada z doswiadocznym kierowca ,jak długo ? Az sie sprawdzisz wyda na Twoj temat pozytywna opinie
JA narazie przygotwuje sie do zrobienia C, wiec jeszcze daleka droga przede mna, chce jednak dowiedziec sie juz teraz , jakie bede mial szanse na zdobycie pracy jako kierowca jak juz bede mogl wsiasc za "kolko" i co mnie czeka?.
Widze, ze beda problemy z zatrudnieneim sie gdziekolwiek, bo wszyscy chca doswiadczonych, tylko ze gdzies to doswiadczenie trzeba zdobyc?.Znasz moze firmy z Trojmiasta, ktore przyjmuja bez doswiadczenia?
I druga sprawa:
Skoro z drugim kierowca jezdzi sie do skutku, no to musi to miec wplyw na wyplate, wiesz moze jak to wyglada w praktyce?
Mam 33 lata, poznalem juz troche zycie i wiem, ze sa rozni ludzie, jesli trafie na fajnego kolege, ktory wprowadzi mnie w tajniki tego zawodu, no to OK, jednak jesli drugi kierowca bedzie sie czepial (a normalne, ze bede popelnial bledy), to raczej nigdy nie poprowadze zestawu zupelnie sam, bez "pomocnika", bo zawsze cos tam mi wytknie i jeszcze skonczy sie to tym, ze wylece z pracy.
Jak Ty to widzisz i co bys mi doradzil???
Dziekuje za odpowiedz i szerokosci oraz powodzenia zycze.