Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Przestoje rzeczywiście są spowodowane upadłością Schieder'a ale te informacje uzyskałem dzięki środkom masowego przekazu a nie z siedziby firmy ( a wydaje mi się, że nie powinno tak być). Nie przeszkadza to jednak w znalezieniu ładunków dla ekipy z Poznania przy braku takiej możliwości dla reszty. Co do wykupienia firm podlegających pod Schieder'a ( nie mylić z całymi M&M-ami) to podobno znalazł się inwestor gotowy to zrobić. Z tego co słyszałem nie jest to Sweedwood. Jeśli chodzi o rozładunek mebli- powiem szczerze, że wolę rozładować ręcznie ( przy pomocy wózka i drugiej osoby) parę paczek mebli niż rozplandeczać i plandeczyć naczepę bo po pierwsze przy meblach tak się nie ubrudzisz ani nie spocisz, po drugie jest znacznie mniejsze prawdopodobieństwo wypadku (poślizgnięcie sie, upadek z wysokości itp.) a po trzecie zajmuje to mniej czasu. Ale jak kto woli. Ja nikogo nie namawiam zwłaszcza, że złożyłem wypowiedzenie.
ja słyszałem ze M&M ma wykupić jakis gosc z Angli. w sobote ma byc zebranie w firmie i wszystko ma sie okazać co dalej co sie bedzie wozić. a to jest racja Schieder ogłosił upadłość. a jeszcze jedno jancio ty z kims jezdzisz czy auto masz juz przydzielone
GG: 0
Cytuj:
a słyszałem ze M&M ma wykupić jakis gosc z Angli.
tego jeszcze nie wiadomo ponieważ mieszkam 20km od M&M i jest prawdopodobienstwo ze przejmie to jakis niemiec lub SWEEDWOOD - to sa informacje z gazety, sam dyrektor M&M sie wypowiadal na ten temat jak cos wiecej bede wiedzial to dam znac
janek89 mam pytanie do Ciebie. Wyjaśniło się coś na zebraniu w Poznaniu? Bo w Iławie oprócz szkolenia BHP nic więcej nie było. Ani informacji o upadłości Schieder'a ani o wykupieniu jego długów przez inwestora ani o tym co teraz będzie się wozić. Mówię o oficjalnych informacjach a nie o plotkach. filip wiekiera to nie była ucieczka to było rozwiązanie umowy za porozumieniem stron
w poznaniu tez było szkolenie BHP, mówili ze teraz będzie sie wozić wszystko a poza tym jeszcze meble. i płace maja sie niby podnieść (diety) tez nic nie mówili o upadłości Schieder'a no i to wszystko
[ Dodano: Nie, 15.07.2007, 15:40 ]
wie ktoś co tam słychać w firmie Albatros
[ Dodano: Sro, 05.09.2007, 15:39 ]
NIKT NIC NIE WIE NA TEMAT TEJ FIRMY
Glos Wielkopolski z dnia 09/10.02.2008
Firma Transportowa Albatros Poland Sp z o.o. zatrudni na umowe o prace kierowcow przewozow miedzynarodowych
!!
cos sie ruszylo w Albatrosie??
oni w zeszlym roku chyba mieli spore problemy??!!
ciekawe jak to teraz wyglada??
sasiad (CHojnice) sie tam zatrudnil i co weekend go widze i biega usmiechniety,ale jeszcze pierwszej pensji nie dostal,wiec nie wiem co i jak,nawijal tylko,ze na Austrie wali
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości