Witam
Jestem tu nowy ale forum czytam już chyba od 100lat
Pokaże firme ktorej ciągnik dzisiaj widziałem i postanowiłem napisać swój pierwszy temat od czegoś trzeba zacząć.
Nie znalazłem takiego tematu więc jakby już był czasem to prosze skasować.
Spółdzielnia Transportu Wiejskiego jest firmą działającą w oparciu o Prawo Spółdzielcze od 1965 roku.
Specjalizujemy się w międzynarodowym transporcie w spedycji oraz rozładunkach wagonów z towarami masowymi jak opał, tłuczeń, kruszywo.
Dysponujemy odpowiednią flotą pojazdów i specjalistycznym sprzętem do rozładunku wagonów.
Spółdzielnia stale się rozwija, inwestując w nowoczesne pojazdy samochodowe, sprzęt oraz techniki informacyjne.
Posiadamy system zarządzania jakością ISO 9001:2000 w zakresie transportu krajowego i międzynarodowego, naprawy samochodów oraz instalacji, naprawy i legalizacji tachografów.
Dzięki 40-letniej działalności oferujemy nie tylko nowoczesne samochody, sprzęt, ale również duże doświadczenie i umiejętności kadry kierowniczej i pracowników, którzy systematycznie podnoszą swoje kwalifikacje.
Poza transportem i rozładunkami wagonów zajmujemy się również przewozami na terenie kraju oraz:
-remontami samochodów ciężarowych i naczep
-naprawą i legalizacją tachografów
-pneumatyką samochodową
-montażem autoalarmów
-prowadzimy Stację Demontażu Pojazdów
Źródło:
http://www.stw.bydgoszcz.pl