Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
no to widać że w vosie cos sie da załatwić bo z tego co się orientuje to jak w intrze dostaniesz auto to nim jezdzisz aż to auto nie pójdzie w odstawke
no to widać że w vosie cos sie da załatwić bo z tego co się orientuje to jak w intrze dostaniesz auto to nim jezdzisz aż to auto nie pójdzie w odstawke
Tak szczerze to mi sie nie podoba ten Mercedes. Tak jakby mu zalozyli kurnik na dach. W srodku moze troche wiecej miejsca bo nie ma lozka ale jakos to do mnie nie przemawia. Mysle ze to co mruczy pod kabina jest warte przyjrzenia sie.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Podam taką ciekawostkę,będą kolejne zmiany w taborze Vos'a.W styczniu przyjdą Scanie R w kabinach Topline,lecz na razie do Holandii,na bazę w Oss.Zapewne silniki będą 420.
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
ja jestem z okolic radomska i od nas jeden lepek startowal do nich to mowi ze lojalka na 2 lata kurs 2 dniowy bodajze w radomsku z zakresu komunikacji ze spedytorem i zabezpieczenia ladunku cos podobno musial wplacic na poczatek
no a potem w trase z nauczycielem nie wiem na jak dlugo on po miesiacu zrezygnowal z powodu zdrowia na stronie vosa jest namiar na oddzial zadzwon i zapytaj
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Takim manem jeżdził mój wuja tylko, żę w tandemie... Juz tam nie pracuje...
A co do tej wystawy Mercedesa to powiem tak:
Połączenie wszystkich trucków...
Drzwi jak do autobusu, Kurnik z auta do 3,5 tony. Ogólnie kicha... Wnętrze bym powiedział też nie zaciekawe...
Pozdrawiam
Kwidzynie nie Kwidzyniu -te białe Volva juz na trasach miedzynardowocyh nie jezdza tylko podciagaja BDF a dlaczego sa te białe BDF Kwimpex i Sigma Trans? To juz bardzo dłuuuga historia.Miałem isc własnie do Kwimpexu ale ostatecznie z powodu narodzin synap-zrezygnowałem.
vos jest ciekawy,ale zero "romantyzmu".chodzi mi o to,ze kierowcy nie maja na stale przypisanych aut,co nie tworzy dobrego klimatu ani prywatnosci...ale oczywiscie pieniadze sa najwazniejsze..jezeli fima daje zarobic to to jest najwazniejsze....
Na bazie w Radomsku stoi od około 3 tyg. z 40 zestawów SCANIA R420 HIGHLINE + naczepa . Czyżby brak kierowców ??
Nie wiem czy to prawda i nie chcę opowiadać bajek dlatego spytam się Was o pytanie podobne do kolegi wyżej. Ostatnio stałem z tatą na A2 na pauzie i gadaliśmy z kierowcami. Mówili, że Vos chyli sie ku upadłości, kierowców z Polski zwalniają stopniowo. Pytam więc czy to jest prawda czy nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 29 gości