Omg jakieś dziecko się pobawiło i wysłało na imageschacka i jest elo ;/ V8 i jest dobrze nie wierzcie temu co widzicie.Pozatym zmieniony był by tylko silnik a widać że przednia ściana kabiny jest pochylona jak w FH
Samochód: Duży
Powiem Wam koledzy że teraz jak wracałem z Hiszpanii to 5-cio krotnie widziałem nowego MAN-a na żywo na drodze.Prezentuje się naprawdę bardzo dostojnie,z daleka odrazu rzuca sie w oczy ta nowa górna atrapa,a lusterka które tak mi się na poczatku nie podobały,wogóle nie ''rażą'' w oczy.Dodam tylko że widziałem 4 TG-X XLX i jednego XXL-a z takim chromowanym dołem jak przedstawił Martin.Do tej pory myślałem że cechuje to tylko wersję V8.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
oj kolego nie liczylbym na to gdyz jest to nowy model i kazdy bedzie chcial miec takiego w firmie ale jest szansa dogadaj sie z przedstawicielem handlowym ze jak ktos zrezygnuje to ty wezmiesz
_________________ kat. B 2001
kat. C 2008
kat. C+E 2008
Miejmy nadzieję, że nie będzie tak jak z pierwszymi tga, choć tgx bazuje na tga więc błędów wieku dziecięcego nie powinno być dużo albo wcale, pożyjemy zobaczymy
Mi się najbardziej środek podoba nie jest to najważniejsza rzecz ale też ważna a co mi się nie podoba to koła i trochę kabina na zewnątrz taka jak by łysa ale to tylko moje zdanie
Siedząc i wpatrując się w tego MANa przypomnialem sobie , że ja już go na "żywo" widzialem na przełomie sierpnia.Szkoda , że w rychu ale i już wtedy byłem zachwycony.
Fotki nie są najlepszej jakości i były robione w niemczech na A9
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
dla zainteresowanych. nowego MANa mozna podziwiac w rzeszowie ul. wyzwolenia przy wiezdzie na baze PKS na parkingu mana. Fotki robione za ogrodzenia bo juz bylo zamkniete
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości