ALSERO jest firmą powstałą w 1990 roku. Od kilku lat aktywnie działamy w branży spożywczej. Naszą główną specjalnością jest eksport mięsa i jego produktów na rynki Europy Środkowej i Wschodniej.
Od 1999 roku jesteśmy największym polskim eksporterem mięsa. Tę pozycję osiągnęliśmy głównie dzięki eksportowi: półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych oraz podrobów. Oferujemy towar po bardzo atrakcyjnych cenach.
Odbiór zakupionego towaru następuje na dowolnej bazie według życzenia odbiorcy. Gwarantujemy poprawnie wypełnione dokumenty zgodnie z instrukcją klienta, zaś na wszystkie produkty dostarczamy wszelkich niezbędnych certyfikatów wymaganych w kraju importera.
Naszym rosyjskim kontrahentom zabezpieczamy załadunek towaru pod nadzorem oddelegowanego do naszej firmy oficjalnego przedstawiciela Departamentu Weterynarii Rosji.
W naszej działalności kierujemy się zasadą by jak najlepiej zaspokoić potrzeby naszych Klientów.
ALSERO P.P.H.
AL Jerozolimskie 439
05-800 PRUSZKÓW
POLSKA
http://www.alsero.pl
Macie jakieś info o tej firmie
jakie zarobki itd. Ja wiem że posiadają same Scanie i chłodnie hakówki. Za wszelkie info dzięki z góry
Chętnie też bym pooglądał foty ich zestawów jeśli macie. Sam szukałem w necie ale nic ciekawego nie znalazłem. Jest tylko mała fotka na ich stronie ale tylko od przodu..pzdr