Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Cytuj:
widze ze tutaj kierowcy narzekaja duzo na ta firme ale moje zdanie jest takie ze jesli ktos lubi jezdzic i to potrafi nie bedzie mial zadnych problemow z dostaniem dobrego auta jak i wyplaty.
Kolego, jeżeli większość kierowców narzeka to chyba coś tam jest nie tak, co .Pomyśl trochę nad tym...
mlody trans poludniowiec napisał:
widze ze tutaj kierowcy narzekaja duzo na ta firme ale moje zdanie jest takie ze jesli ktos lubi jezdzic i to potrafi nie bedzie mial zadnych problemow z dostaniem dobrego auta jak i wyplaty.
Kolego, jeżeli większość kierowców narzeka to chyba coś tam jest nie tak, co .Pomyśl trochę nad tym...
Kolego nigdy cię nie zastanawiało że jakby było naprawde tak żle to nikt by tam nie jeżdził a fima by juz dawono padła a nie dobierała ciągle auta.
P.S.
Ktoś mądry kiedyś powiedział "Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma"
GG: 8261240
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
W przyszłym roku TP rozbudowuje centrum logistyczne w Podgrodziu, zbuduje serwis, motel, stacje paliw z punktem gastronomicznym, będzie również salon Mercedesa.
Hehe, może pójdzie im lepiej niż z dojazdem na bazę... Była kostka brukowa ale ciągle ją "wysadzało", po każdym poprawieniu było to samo aż w końcu asfalcik wylali... Może w styczniu uda mi się na bazę TP zajechać to może się o tej rozbudowie co nieco dowiem...
Rozmawiałem z kierowcą z trans południe to jak to określil "obóz pracy i je*an*e do granic możliwości" komentować nie potrzeba btw pozdrawiam go i dziekuje za przewiezienie przez granice na madziarach
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
znajomy mojego kolegi chwali sobie prace w TP mówi że zarobi 2500 na kraju i na weekendy jest w domu- sam osobiście chciałem sie przyjąć rok temu i z przyjęciem nie było problemu,. nie wiem jak jest teraz
A chodzi Mu zapewne o to, że mój cioteczny bratanek wujka mojej babci wszystkim znany jako Jasiek zpasieki, to mówil moim znajomym, że w tp to nie trzeba wogole jezdzic tylko trzeba sie u nich zatrudnic i czasem posiedziec w kabinie, żeby dostac 2,5 tysiaka.
A tak na poważnie nie wiem konkretnie o co Mu chodzi, ale niemal jestem pewien, że jedna baba drugiej babie to wsadziła w c..e grabie... i sianie takiej propagandy tylko przekłamuje rzeczywistosć i przerysowywuje fakty, pozdrawiam..... sceptyczny niewierny tomasz.
ja osobiście to też my śle ze TP to lipa bo jak ja sie chciałem przyjąć to na początek dawali mi 1500 a ty kolego jeździłeś tam !!! bo jak nie to skąd wiesz jak tam jest?
Co do tej rozbudowy - pieniadze na to prawdopodobnie beda unijne. Prace rozpoczynaja sie na wiosne, projekty podobno juz gotowe...
Po rozbudowie maja byc nowe auta, poki co na testach maja Stralisy...
Mam w rodzinie Kierowcę, jeździ w TP. Jak zjeżdżał na święta na bazę to widział jak jakiś Mobilek stawiał Stralisa na parkingu na bazie na Podgrodziu... Potem mówił że auto testowe, że jak się sprawdzi to może będą zamawiać...
nie jestem kolego pewny ale w radomsku jest oddzial can paku laduje tam tp i na kraj z tym leca i szlyszalem ze z can paku to na kraj tylko woza ale pewny nie jestem
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości