Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 10 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 1233 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2007, 23:43

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Chyba tylko kraj ale musiałbym się dokładnie wypytać bo mogę się mylić.
Zresztą jak trafi się jakiś kurs z puszką za granicę to auto wyślą, raczej nie przepuszczą okazji...

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 11:53

Użytkownik

Użytkownik

Wysłałem CV do TRANS-POŁUDNIE...no ale Pan Zbigniew odpisał mi że nie zatrudniają kierowców z mojego Regionu :evil: echhh szkoda

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 12:58

Użytkownik

Użytkownik

TP zatrudnia tylko z regionów południowo-wschodnich. Wiem bo sam kiedy dzwoniłem.

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 16:28

Użytkownik

Użytkownik

Kolego. Jak widać jestem z Torunia i przed świętami wysłałem CV do TP. Odpisali, że w nowym roku zostanę przyjęty i omówimy szczegóły współpracy więc nie wiem na jakiej podstawię wywnioskowałeś, że przyjmują z południowo-wschodniej części Polski. Coś masz złe informacje.

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 16:36

Użytkownik

Użytkownik

pinio dla Sprostowania

Zbigniew Szewczyk <zbigniew.szewczyk@trans-poludnie.pl>
do mnie

pokaż szczegóły
09:02 (6 godzin temu)
Witam ,
dziękuję za prześłana aplikację. Niestety z okolic Pana miejsca zamieszkania
nie zatrudniamy kierowców.
Pozdrawiam Zbigniew Szewczyk

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 17:07

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Witam,
Dziękuję za przesłaną aplikację. Skontaktuję sie z Panem po Nowym Roku. Ustalimy szczegóły
spotkania podczas którego określimy warunki ewentualnej współpracy.
Pozdrawiam Zbigniew Szewczyk
Ten sam koleś. pozdro

°o o°
__o°__
|HappY|
| New |
\Year /
\__/
__||__
•2OO8•

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 17:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10760022
Samochód: vw pasat

teraz to przyjmują pewnie z całej polski nawet na naczepach z tyłu pisze szukasz pracy dzwoń to myśle że nie ma problemu z przyjęciem tylko od razu ustal dobre warunki bo jak ja sie chciałem tam przyjąć to były kiepskie

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 17:39

Użytkownik

Użytkownik

Nie oczekuje od razu kokosów, ale też nie dam z siebie zrobić pazia. Mam nadzieje, że zaproponują w miarę godne warunki pracy. Jeżeli nie to będę szukał gdzieś indziej.

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 19:09

Użytkownik

Użytkownik

Godne warunki to jakie to sa bo ja jestem z okolic tej firmy a ze jestem w trakcie robienia prawka to potem bede chciał sie przyjać do jakiejs firmy i pewnie jedna z nich do której bede startował będzie to TP. A ze jestem poczatkujacy to jakie stawki są w miare dobre jak na początek.

Tytuł:
Post Wysłano: 31 gru 2007, 20:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10760022
Samochód: vw pasat

jak pójdziesz na rozmowe to zapytaj się jaką będziesz miał kase po 3 miesiącach próbnych bo na początek to może dadzą ci z 1800zł mi dawali 1500 ale to troche czasu temu

Tytuł:
Post Wysłano: 02 sty 2008, 14:59

Użytkownik

Użytkownik

Witam

Przed chwilą dostałem taką wiadomość napisałem im czy przyjmują z okolic Jarosławia.
Kod:
Witam, tak przyjmujemy kierowców mieszkających w okolicach Jarosławia.
Jednak na dzień dzisiejy muszą mieć co najmniej 1/2 roku jazdy na współczesnych
cięzarówkach.

Tytuł:
Post Wysłano: 02 sty 2008, 18:42

Użytkownik

Użytkownik

Co to znaczy "współczesnych" ? :x
Jakieś dziwnie wymagania..

Tytuł:
Post Wysłano: 02 sty 2008, 20:42

Użytkownik

Użytkownik

Duck Nie wiem ale dostałem drugi zestaw pytań.

Kod:
Witam

Mam kilka pytań.

1. Gdzie można odbyć ten 1/2 roku jazdy na współczesnych ciężarówkach u was tez można czy nie ?

2. Jak to jest z tymi ciężarówkami dostaje się nowa czy używaną a czy macie wolne zestawy Ciągnik + Naczepa chodzi mi o kat. C+E a ciężarówkę się wybiera samemu czy daje ją Prezes.

3. A jeśli ktoś nie ma tego 1/2 roku jazdy na współczesnych ciężarówkach

4. Czy wymagacie doświadczenia.

Pozdrawiam
Odpowiedź z Trans Południe
Kod:
Odpowiadając na Pana pytania:
ad.1 - w miesiącach wiosennych i letnich przyjmujemy kierowców aby nabyli odpowiednich umiejętności  u boku
doświadczonego kierowcy.
ad. 2 osoba bez "historii w naszej firmie " nie może liczyć na nowy zestaw, za każdym razem zarzad decyduje 
o obsadzie danego pojazdu. 
ad.3 musi mieć inne atuty np. duże chęci do pracy, praca zawodowa na mniejszych pojazdach, dobre referencje
ad.4 patrz pkt 1 i 3

Tytuł:
Post Wysłano: 05 sty 2008, 14:22

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

koledzy pracuje ktos w TP ? - jesli tak to prosze o kontakt na gg 431114 Jestem z niska i za okolo 2 miesiace mysle isc do TP na miedzynarodowke...

A tak pozatym orientuje sie ktos jak tam jest ? przechodzi sie jakies szkolenia itp ? gdzie tankuja wozy ? gdzie jezdza z chlodniami ? mozna brac wozek pod chate ?

Tytuł: Re:
Post Wysłano: 26 sty 2008, 19:37

Użytkownik

Użytkownik

I co z tymi Stralisami? Kupuja czy nie? Ostatno cos tam cienko u nich.
Ktos może wie o strajku jaki był w TP ale nie wiem kiedy to było. Kierowcy strajkowali.

Post Wysłano: 27 sty 2008, 19:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

Jeden z lepszych Mercedesów w taborze firmy Trans-Południe.

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia oczywiście mojego autorstwa. :wink:

Post Wysłano: 28 sty 2008, 23:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Pamiętam dokładnie ten zestaw.Kiedyś wracałem z Włoch i przez ''madziary'' jechalismy na dwa zestawy z tym własnie Actrosem.Miał lekko-10t,ale wysoki ładunek a ja znów ciężko,także praktycznie równo sobie jechaliśmy...O warunki go nie pytałem,bo szczerze to nigdy nie słyszalem zbyt pozytywnych opinii o tej firmie...Ale zestaw ''przykuwał'' wzrok(i cóż z tego... :mrgreen: :> :twisted: )... :wink:

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 29 sty 2008, 17:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

Ten actros co weekend stoi w Tarnobrzegu, ponieważ kierowca jest z Tarnobrzega. :wink:

Post Wysłano: 29 sty 2008, 17:45

Użytkownik

Użytkownik

Czytam i czytam...cóż można powiedzieć nic po za - iść i spróbować szczęścia. Ogólnie -przed wyborem formy sam dużo myślałem gdzie pójść żeby dobrze było. Nie chwale tutaj ani nie ganię. Nasłuchałem się już opinii różnych szoferów. Niektórzy potrafią taka bajerę skręcać że żal oczy ściska... Nie chodzi mi wcale o kierowców z trans południa. Generalnie jednego dnia narzekasz a drugiego jesteś zadowolony bo załadowali w 30 min i już jedziesz z dobrym frachtem i do tego nie ruszałes auta bo ładowali po pauzie i masz nie ruszony czas. Wiadomą rzeczą jest że jeśli jesteś w tym dobry to ktoś to doceni i wynagrodzi.
Szczerze to myślę że idzie do lepszego zaczyna się doceniać kierowców. świadczą o tym chociażby wydarzenia na czasie. Ja śmigałem u nich troche. Kto wie może tam wrócę;) Co do zarobków to powiem szczerze szlak człowieka trafia jak jedziesz w barwach TP i jakiś "cfaniak" na radiu pyta "Ej Południe jak tam u Was płacą??" to ja mówię tak jak wszędzie (bo zazwyczaj jest tak ze on ma te 300zł więcej na czarno) . Zdanie mam takie jak komuś nie odpowiada taki zarobek to nie pracuje w danej firmie X. W trans południu jeździ bardzo wielu wspaniałych kierowców! Pozdrawiam z tego miejsca Pawła z którym jeździłem, Józka, Bercika, Łukasza, Braci z Krosna Pawała z Actrosa i cała resztę ekipy. Bardzo miło wspominam ten czas, choć czasami miałem ochotę wrócić do domu do łożeczka i spać do 12, ale nikt nie mówił że będzie lekko. Zawód ciężki i odpowiedzialny. Ale to na razie zamknięty rozdział w moim zyciu:)

Post Wysłano: 29 sty 2008, 20:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8193701

Powiem tyle trans południe podobno zakupiło nowe dafy nie wiem jakie cyz 105 czy 95 są to 3 osówki +naczepa 2 osiowa chyba z 70 albo 90 i nie radze iś na szybka paczke tato rozmawiał z kierowca i mówił że obiecywali mu 2 tyś na poczontek a zarabiał 1400zł i miał bak dziurawy i mu paliwo uciekalo i go obciążyli za to jeszce a upominał sie nie raz że ma bak dziurawy

\/\/\/\/
\/\/
\/

Strona 10 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 1233 Następna