Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Skoli dzięki za to że mi pokazałeś te puknięcie,ale musze cię poinformować,że ja już widziałem epoke jak była puknięta,bo ja przytym byłem jak to się stało.
A Skoli mam pytanie gdzie były zrobione te zdjęcia i czy masz może jeszcze jakies takie fotki
Cytuj:
Skoli dzięki za to że mi pokazałeś te puknięcie,ale musze cię poinformować,że ja już widziałem epoke jak była puknięta,bo ja przytym byłem jak to się stało.
Nooo zaskakujesz mnie Lenio
i nie zrobiles fotki a tak to do dzis niewiedza czyja to wina byla
Cytuj:
A Skoli mam pytanie gdzie były zrobione te zdjęcia i czy masz może jeszcze jakies takie fotki
Zdjecia z terminalu NorCargo w Oslo ,jeszcze kilka mam wkleje nastepnym razem.
Firma posiada naprawde piekne zestawy I slyszalem same pozytwne opinie na temat tej firmy Dzisiaj mialem okazje spotkac Volvo FH16 "Gdzie jest Nemo?" pomykajace przez Kalisz Naprawde zestaw robi ogromne wrazenie i jest wspaniala wizytowka firmy MoDo
Pozdrowienia dla kierowcy "Gdzie jest Nemo?" wyszlo naprawde swietne ujecie
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Chcesz się zatrudnić? Możesz iść droga wolna, nawet jak nie masz doświadczenia, to cię przyjmą. Bieda jest i tyle, a sprzętu tyle w leasingi nabrali że nie ma komu jeździć, kierowcą nie płacą itp. co najmniej tak było jakiś czas temu, i wątpię żeby się polepszyło.
Parę latek wstecz robiłem końcówkę na urzędzie w Bydgoszczy. Upał był niesamowity a podłoże to sam piach i na to wszystko wchodzi Mo Do. Niski bieg duże obroty i kupa kurzu spod konia. To co było słane w kierunku tego niby kierowcy to mała głowa. Nagroda przyszła szybko. Poducha na naczepie poszła w drzazgi z niezłym hukiem. Autko nie powiem było ładne ale siano z głowy kierowcy wysypywało się z kabiny.
Samochód: Brak
Mieszkam niedaleko nich i powiem, że zestawu od nich nie widziałem już z dobre 3 miesiące, sam myślałem, że już upadli. Zawsze pełno ich było, bardzo często widziałem "Epokę" i "Nemo", a teraz nic.
Jeżdżą cały czas na Skandynawię to upaść na pewno nie upadli. Wiem, bo często widuje ich zestawy jak lecą do/z Świnoujścia na prom I coraz częściej mam okazję widywać NEMO
Modo nie upadlo czesto widuje ich auta mieszkam blisko drogi Szczecin-Świnoujscie
Siema
Ja złapałem FH na serwisie Volvo w Szczecinie u K.Skrzypy
P.S Foty robione telefonem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 35 gości