Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 11 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 19 10 11 12 1333 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 29 sty 2008, 21:13

Użytkownik

Użytkownik

Dziwna politykę prowadza. Testują Iveco kupują DAFy. Po co kupują jak tyle aut stoi na parkingu w Podgrodziu?

Post Wysłano: 29 sty 2008, 21:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8426213
Samochód: Scania R420

Cytuj:
Po co kupują jak tyle aut stoi na parkingu w Podgrodziu?
Proste, kończy się leasing tamtych aut więc trzeba brać nowe. :wink:

Post Wysłano: 29 sty 2008, 22:32

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Proste, kończy się leasing tamtych aut więc trzeba brać nowe. :wink:

Tylko trzeba spłacać leasing a z tym w TP rożnie.

Post Wysłano: 30 sty 2008, 17:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

Cytuj:
Tylko trzeba spłacać leasing a z tym w TP rożnie.
Nie trzeba spłacać leasingu ... od czego są komornicy ? :lol: Ktoś to mówił, że kilka zestawów już ''odleciało'' przez niespłacanie ich.

Post Wysłano: 06 lut 2008, 15:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Hehe mo bo oni teraz inwestują w wywrotki Mercedesa 4 osiowe ;) ale po co ?:D

Post Wysłano: 06 lut 2008, 15:19

Użytkownik

Użytkownik

A po co się kupuje wywrotki :?: :D chyba mebli albo opon nie będą nimi wozić...zapewne teraz mają jakąś umowę na przewóz kruszywa :]

Post Wysłano: 06 lut 2008, 19:47

Użytkownik

Użytkownik

Autostrady przecież będą budować to ktoś musi dowozić :) i chyba po to bo w Rzeszowie słyszałem że ktoś zamówił 80 wywrotek i to też pod budowę autostrad

Post Wysłano: 08 lut 2008, 17:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8193701

Trans Południe czy Ricoe? Te wywrotki to ja więcej Rico widzę pod wywrotkami a nie TP. W ogóle nie ma wywrotek. Ja myślę że TP to do Euro 2012 nie będzie istnieć bo tam gdzie wożą towar to się powoli wycofują z TP i wolą prywaciarzy bo im dupy obrabiają.

\/\/\/\/
\/\/
\/

Ostatnio zmieniony 08 lut 2008, 18:24 przez eRKaZet, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o pisanie postów zgodnie z obowiązującymi zasadami ortografii i gramatyki.

Post Wysłano: 15 lut 2008, 1:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9124715

Mi bardzo podobaja się ich zestawiki!! Świetne i te plandeczki dla mnie bajka!! ahh... :))) cieszy oko!! ale czytam i czytam i coraz wiecej negatywów na temat tej firmy :(( jednym słowem autorytet tak wielkiej firmy spada ;//

Ostatnio zmieniony 16 lut 2008, 11:11 przez Freq, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 15 lut 2008, 17:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Po pierwsze, zaczynając od początku, to ''wiedzej'' pisze się "więcej".

Wracając do sedna sprawy ... plandeka jak plandeka, z tego samego materiału przeważnie, itp., więc nie wiem o co Ci chodzi, tak wynika z Twojego postu. Coraz więcej negatywów jest dlatego, że sama firma taką sobie opinie wyrabia. Tutaj nikt nie wymyśla bajek. Tutaj jak ktoś pisze to na poważnie, to co wie. :wink:

Post Wysłano: 15 lut 2008, 19:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No nie powiedział bym.. Niektórzy przesadzają.. Ale wspaniale to tam nie jest i nic tego nie zmieni. Firma jak firma raz lepiej a raz gorzej. A te wywrotki to w Trans Południu kupują i są to słowa znanego tam kierowcy ;)

Post Wysłano: 16 lut 2008, 11:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

no sorki za błąd !! Może trochę przesadziłem z wazeliną o tych plandekach ale chodziło mi o to ze ich zestawy podobają mi sie wizualnie :) zawsze myślałem ze jeśli mają tyle zestawów i są firmą która wybudowała np. magazyn na coca-cole koło Muszyny żeby przejąc transporty z tej firmy itp to nie mogą źle stać ale jednak sie myliłem... ale dobrze ze sie o tym dowiedziałem :) wychodzi na to ze nie zawsze dużo znaczy dobrze :// a z tymi wywrotkami to jestem ciekaw jak to wyjdzie!

Post Wysłano: 16 lut 2008, 18:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
z tymi wywrotkami to jestem ciekaw jak to wyjdzie
Raczej wyjdzie, ponieważ przez Rzeszów będzie biegła autostrada, jak dobrze pamiętam, ato stosunkowo niedaleko od Dębicy i tutaj właśnie będzie zapotrzebowanie. Oczywiście czas budowy sięga do 2012 roku, czyli do EURO 2012. W promieniu 50 km od Rzeszowa nie wiele jest firm mających pojazdy specjalistyczne tj. wywrotki. Trans-Południe na początku woziło ogumienie. Potem już całkowity transport drobnicowy, a teraz wywrotki. Ciekawi mnie co jeszcze im przyjdzie do głowy.

Sama firma była oceniana za bardzo dobrą. Negatywne opinie zaczęły się zbierać oczywiście, gdy było mało pieniędzy. Niespłacone długi, itp. Myślę, że firma stanie na nogi.

Post Wysłano: 17 lut 2008, 0:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

hmm.. no słyszałem ze ma cos tamtędy lecieć :) ale niedaleko jest Omega-Pilzno może im zagrożą i nici z planów :PP jestem ciekaw jak to wyjdzie :)

Post Wysłano: 17 lut 2008, 8:44

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
hmm.. no słyszałem ze ma cos tamtędy lecieć :) ale niedaleko jest Omega-Pilzno może im zagrożą i nici z planów :PP jestem ciekaw jak to wyjdzie :)
powiem tak, TP i Omega mogą sobie napkupić tych wywrotek ile chcą, ale jak nie "zaprzyjaźnią" się z firmą która będzie robiła prace budowlane to i tak nic nie zrobią. Obecnie na rynku mamy potężne firmy budowlane z własnym sprzętem, np. przy odcinku A1 jedna z firm wykonujących ma ponad 50 "trzyosiówek", a tych firm jest kilka. Także to że ktoś ma dużo ciężarówek nie gwarantuje pracy.

Post Wysłano: 17 lut 2008, 14:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Masz w sumie racje.Może im się uda.Ricoe też posiada taki właśnie wywroteczki pamiętam jak koło Braniewa pełno ich śmigało.

Post Wysłano: 18 lut 2008, 0:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2303776
Samochód: FIAT DUCATO

Ile zarabiacie i jaką macie normę w Trans-Południe ?

Post Wysłano: 02 mar 2008, 13:06

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Ten actros co weekend stoi w Tarnobrzegu, ponieważ kierowca jest z Tarnobrzega. :wink:
Auto mojego Wuja sfociłeś, Actros 1844 KR 3927W pod firanką Wieltona ;) Co weekend w domu jest bo po Polsce tylko jeździ, granic nie przekracza ;) Zwykle zajeżdża pod dom ale w zimie zawsze w mieście staje, już go w grudniu z błota wydzierali więc woli postawić auto gdzieś na stacji...

PS. Co do leasingów to mogę powiedzieć że w wakacje 2007 parę aut zostało ściągnięte z tras i zajęte przez wierzycieli właśnie za niepłacone leasingi ;) Postawili je na parkingu jednak kilka dni potem znowu ruszyły w trasę...
A jaka sytuacja teraz - niestety nie mam pojęcia... Co do wywrotek to sami wiecie - łapią okazję na zarobek...

Post Wysłano: 14 mar 2008, 14:30

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Dobrze mówisz OP ma tyle pieniędzy że wystarczy na 250 wywrotek wtedy by było dobrze.
A TP mogła by wozić Barierki i te inne.
Pzdr4all

Post Wysłano: 14 mar 2008, 22:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
a z tymi wywrotkami to jestem ciekaw jak to wyjdzie!
Kupują wywrotki, bo kiedyś podpuściłem kolegę żeby zadzwonił zapytać o pracę jako kierowca, powiedzieli mu normę coś w granicach 33l/ 100 km, kasę do 4000 zł, nie pamiętam jak z weekendami (starość nie radość :lol: )
a jak kolega zapytało wywrotki to powiedziała że jazda "wmiarę na miejscu" zarobki w granicach ok. 2500 zł.

Za Roburem wszyscy sznurem...

Strona 11 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 19 10 11 12 1333 Następna