Co do aparatu, to mam Olympusa C350 Digital Zoom, 3,3 ml pixeli. Jednak nie jestem zbyt zachwycony robieniem fotek w domu w porze wieczorowej, przy czterech żarówkach w żyrandolu i lampie błyskowej tło jest stanowczo za ciemne No chyba ze nie umię jeszcze dobrze ponastawiac parametrów w cyfrze.
a może by tak model zabrac w plener i porobic zdjęcia w jakimś ładnym otoczeniu
Rzeczywiście tło jest ciemne ale w tym przypadku to moim zdaniem zaleta - modele są ładnie wyeksponowane a tło nas nie interesuje .
Co do pleneru uważam, że jak najbardziej .
_________________ pozdrawiam, Łukasz
WARSZTAT: cos z wagi ciezkiej ale tego jeszcze nie bylo
Od trzech tygodni jestem na chorobowym, więc mam dość sporo czasu na klejenie i prace przy modelu idą faktycznie w zawrotnym tempie
Farba już wyschła na ramie i piastach z felgami, więc wczoraj mogłem już zmontować całe podwozie.
Już coraz bliżej końca zostało tylko zrobić przewody podłączeniowe z ciągnikiem i anteny w Kenworcie, ale to już gdy będzie gablota. Co do ładunku, to nadal nad nim myślę.
GG: 0
Kawał dobrej roboty Bardzo ładnie prezentują się oba zestawy koło siebie. A co do ładunku to może drzewo Ale prawdziwe, nie plastikowe Bo nie mam pomysłu na nic innego. Chyba, że takie rury jak w poprzednim modelu...
Przyjecie tworzy dokładną kopię Freightlinera FLD120
ze wszystkimi szczegółami, także malunki aerografem
Ma być gotowy za ok. miesiąc.
Nie moge się doczekać
Przyjecie tworzy dokładną kopię Freightlinera FLD120
ze wszystkimi szczegółami, także malunki aerografem
Ma być gotowy za ok. miesiąc.
Nie moge się doczekać
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 112 gości