Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Siedziba firmy znajduje się w Złotej dokładnie.. Swój rozkwit ma już za sobą.. O ile sięgnę pamięcią wstecz, pamiętam ich zawsze jako firmę, która w latach 90-tych inwestowała przede wszystkim w nowy tabor. Jako jeden z pierwszych w okolicy pojawił się u nich Man F2000 oraz pierwsze modele Dafa XF95. Potem przyszedł czas na Many TGA. Niestety firma borykała się z kłopotami finansowymi, część taboru musiała zostać wysprzedana, co zostało po tych przejściach, to niestety nie wiem.. Kursowali głównie po Polsce, soja z Gdańska, nie raz spotkałem ich zestaw w tamtych okolicach, wozili również kruszec do produkcji szkła z okolic Zielonej Góry bodajże..
No wiec...firma swoje dobre czasy ma chyba już za soba lecz dalej robi to co do nich należy...Wszystko co napisał kolega u góry sie zgadza. Obecnie posiada 2 Dafy 95XF i 1 Dafa 85CF. Kursują ciągle z południa na północ. Narazie utrzymuje sie 3 samochodami ale...Jak to mówią "cicha woda przegi rwie" wiec nigdy nie wiadomo czy nie wrócą do dawnego stanu 7 aut
Wszystko wyjdzie w przysłowiowym "praniu".. Mija już kilka lat od kiedy zostały zakończone przetargi na część ich taboru, myślę że to co mają w tej chwili, jak na razie im wystarcza.. Chociażby po to aby wyjść spokojnie na prostą.. Dlatego do Twojej opinii podchodzę z dystansem
Sam wlasnie szukam teraz czy niema ktos zdjec z ich taboru a jesli juz kupie sobie sam aparat to napewno wpadne do nich na baze i porobie pare fotek
Czyli nie aż tak bardzo dalekie okolice.. Heh.. Kiedyś utrzymywałem kontakt z nimi taki bliższy, ale tak jakoś wyszło.. Do ich bazy mam niby niecałe 7 km ale rzadko w tamtych okolicach sie kręcę..
Szukam info na temat w/w firmy, z okolic Czchowa, jeżdżą pomarańczowymi Dafami z wannami Wieltona.
A to kolega chce się tam zatrudnić Zdecydowanie odradzam firma krótko rzecz ujmując szajc i kicha. To juz lepiej pytaj w Trans-becie, Rabku, max-transu z biesiadek tez nie polecam.
_________________ Pieniądze to nie wszystko a wszystko bez pieniędzy to *uj.
A to kolega chce się tam zatrudnić Zdecydowanie odradzam firma krótko rzecz ujmując szajc i kicha. To juz lepiej pytaj w Trans-becie, Rabku, max-transu z biesiadek tez nie polecam.
A co dokładnie masz na myśli że kicha i szajc???
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Wolałbym, żebyś Ty sie jednak wypowiedział bo nie wiem co masz na mysli...Firma jak firma każdemu coś w niej nie pasuje. Było w niej wielu świetnych bezproblemowych kierowców, którzy odeszli tylko i wyłacznie ze względu na chęć "nowych doświadczeń". Każdy człowiek jest inny i ma inne wymagania. Skoro kierowca potrafi jeździć w firmie 15 lat to nie w firmie polega problem, ale w ludziach i ich celach. Przypomne tylko, że jak Rec Trans zaczoł kupować Dafy to skład kierowców był nie zmienny przez 3 lata.
no coments...! Rozbitek??? Samochod był kupiony bialy i przemalowany na pomaranczowy do wygladu reszty taboru. Kolega, kolegi moijego kolegi...no tak to zawsze jest...kolega koledze a kolega koledze zawsze cos powie i opinia w swiat. No ale kolega nieprzekazal jakie to byly zarobki...napewno wyzsze od pozostalych okolicznych firm
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 42 gości