A oto mój f 90 rewelacji nie ma ale na wiosnę kupuje 6 obrysów diodowych pod tablice rejestracyjną i żarówki diodwe w blendę bo raz się swieca a raz nie co widać na fotach
Czy to są foty robione w nocy nie rozumiem cię ! Jak chcesz zaprezentować swoje many to rób to w dziale GARAŻ! My tu chcemy oglądać trucki nocą!!
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Kilka fotek ode mnie:
Obydwie Scanie z mojej firmy
Zdjęcia pierwsza klasa !! Jak zrobiłeś ten efekt z tymi lampkami, że są takie "rozmyte" ?
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Obydwie Scanie z mojej firmy
Zdjęcia pierwsza klasa !! Jak zrobiłeś ten efekt z tymi lampkami, że są takie "rozmyte" ?
Filtr gwiazdkowy.
Niekoniecznie ... przy dłuższym czasie naświetlania i aparacie ustawionym na statywie, światło z latarni ( i nie tylko ) układa się w takie gwiazdki.
Nie potrzeba żadnych filtrów.
Dla przykładu ( to nie ciężarówka, ale dość poważny dostawczak )
_________________ MAN 8.163 w pracy, VW Polo 1,4 16V DOHC po pracy, FSM Syrena w planach do kupienia
Tak jak już wytłumaczył szmydziu
Nie stosowałem żadnego flitru gwiazdkowego,
po prostu długi czas naświetlania oraz ułożenie na matrycy listków sprawiły taki efekt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości