Panowie mam takie pytanie bo podczas jazdy wyświetla mi się na desce w Manie taki znaczek i nie wiem co to wogóle jest. Nie zrobiłem foty ale narysowałem. Zapala się czasem w trakcie jazdy i po jakimś czasie gaśnie.
rąbnij fote, albo sprawdz w ksiazce jezeli jest w aucie.
kiedys tez do mana podawałem linka na ksiazke od auta, tam jest opis lampek kontrolnych.
nie chce mi sie szukac ale podejrzewam ze nie bedziesz musial sie na google trudzic aby to znajsc
No dzięki koledzy narazie to się nie wyświetla to nie mogę zrobić foty, jak uda mi się zrobić to wrzuce. Narazie mam inny problem bo Maniek przestał rozmawiać
No dzięki koledzy narazie to się nie wyświetla to nie mogę zrobić foty, jak uda mi się zrobić to wrzuce. Narazie mam inny problem bo Maniek przestał rozmawiać
Może paliwo się skończyło? ;P
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Może paliwo się skończyło? ;P
HEHE A nie pamiętam już ile miałem w zbiorniku sprawdze to czy to coś ma wspólnego. POZDRAWIAM
GG: 4492357
Samochód: MAN F 2000 19.414
W TGA jest taka :
uznałem ze warto napisac bo odrazu skojarzyłem ją z twoim problemem. Wyswietla sie na komp. pokł. i oznacza zabrudzony filtr gazowy (domyslam sie ze wkład osuszacza ale pewien nie jestem)
Moze jakos pomogę
Pozdr
Michal.Enter
_________________ Maschinenfabrik Augsburg Nürnberg AG w skrócie MAN 19.414 FE EVO
Dzieki kolego ostatnio wymienialem wszystkie filtry olej i jeszcze pare dupereli no i od tamtego czasu nie zapalilo mi się wiec może to co mowisz jest prawdą. trzeba by bylo jakiś test przeprowadzić ale jak narazie nie mam na to czasu Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości