Jest to 500 setka. Auto jest w porządku jak to Volvo. Poprawione sporo we wnętrzu w stosunku do wcześniejszego modelu reszta praktycznie nie zmieniona jeździ tak samo jak stary model.
Jest to 500 setka. Auto jest w porządku jak to Volvo. Poprawione sporo we wnętrzu w stosunku do wcześniejszego modelu reszta praktycznie nie zmieniona jeździ tak samo jak stary model.
O czyli posiadasz kolego silnik D13B z EGR. Jak ta motorownia się spisuje?
Przecież nie jest powiedziane, że to auto firmy transportowej
Być może kupiła je firma produkcyjna, a kursować będzie na potrzeby własne, gdzie pieniądze "za fracht" nie są stawiane na pierwszym miejscu
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Witam panowie widuje czasem te nowe VOLVA ale nasuwa mi się pytanie od czego zależy zbiornik adblue niektóre mają plastikowy jak Renault a niektóre blaszany jak normalny zbiornik.
Witam panowie widuje czasem te nowe VOLVA ale nasuwa mi się pytanie od czego zależy zbiornik adblue niektóre mają plastikowy jak Renault a niektóre blaszany jak normalny zbiornik.
Od tego jak kto sobie zamówił. Aluminiowy czy tam blaszany mieści 120 litrów AdBlue a plastikowy chyba 90
Tak źle nie wygląda na pewno oryginalnie. Na przykład taki popularny kangur z Truxa ma dla mnie lepszy wygląd, ale bym chyba wolał to orurowanie gdyż ma oryginalny wygląd
Co do tych nowych Volviaków to powiem, że udało mi się spotkać je spotkać parę razy na drodze nawet FH16 660 co w moim przypadku nie jest takie łatwe bo nie mieszkam przy jakiejś szczególnie ruchliwej trasie.
Przeglądając najnowszego Polskiego Trakera i widząc prezentację nowego Renault Magnum już znalazłem, dokąd "powędrowała" zamykana środkowa szafka z Volvo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości