Łukasz to ktoś Tobie bajek naopowiadał, za retarder trzeba dopłacić
Jeśli kupujesz skrzynię Opticruise to retarder masz w standardzie, można oczywiście zrezygnowac z "gratisa" i autko jest ciut tańsze, jak kupujesz manualke no to niestety za retarder trzeba sypnać kasą.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Mój kolega odbierał dwa auta w listopadzie 2008 i w cenie dostał retarder, klime postojową i lodówke w kabinie, ponad to dealer Scanii we Wrocławiu ''Pietrzykowicach'' dołożył od siebie klaksony powietrzne i okleił kabine gryfinem i płomieniami na drzwiach. Teraz zrobią wszystko abyś odebrał auto. Na dzień dzisiejszy w polsce stoi ponad 500 nowych Scanii zamówionych, a nie odebranych, więc jak ktoś ma kase albo gwarancje pracy to może wytargować bogatą wersję w cenie modelu podstawowego.
Tutaj zgodze się z kolegą Topline 380 , teraz w czasie kryzysu producenci będą robić wszystko by przyciągnąć klientów. Będą oferowali różne dodatki i inne duperele. Sam byłem niedawno na rozmowie u przedstawiciela w sprawie nowego c.s Scanii , oferował mi różne promocje , rabaty, dodatki aby tylko zachęcić mnie do zakupu.
Kilka dni temu przejeżdżając napotkałem się na bazę ZAPY. Jest ona na obrzeżach Ostravy. Na placu stały betonomieszarki Tatra, również ciekawo pomalowane. Zdjęć niestety nie posiadam.
Zdjęcia stolika nie znalazłem chociaż gdzieś już go widziałem. Wygląda bardzo ładnie i praktycznie. Jest wysówany od strony pasażera. Sorki , że podalem linki ale coś mi się pochrzaniło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości