Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 8 z 25 [ Posty: 486 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1025 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 06 lut 2009, 22:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: r500

piotrekmag1, niby masz racje. 4tys. PLN to dosc duzo jak na kieszonkowe ale za prace kierowcy to raczej zalosne. :?

eire500,rocznik '75.

Post Wysłano: 06 lut 2009, 22:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ja nie rozumie. Ludzie chcą za 4kafle latać nowymi autami po całej europie narzekając, że mało są w domu. Ale za 3koła jak dasz np premiumkę czy scanie 3 i każda noc w domu to wybrzydzają....
a auta są w dobrym stanie a nie sznurkiem wiązane, więc ja nie kapuje i tak tego tysiaka na jedzenie i inne sprawy w trasie sie wyda...

Post Wysłano: 06 lut 2009, 22:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6237840
Samochód: Fiat Stilo JTD

Nowe Dafy są białeg koloru ładnie komponuje się z pomarańczową firanką, zdjęcia nie posiadam.

Post Wysłano: 06 lut 2009, 23:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8907886
Samochód: mercedes

Do piotrekmag1 czemu sądzisz że marze? Powiem Ci że już jeździłem na swoją działalność 1,5 roku i nie wspominam tego dobrze.... o wszystkim musisz pamiętać ZUS , VAT, FAKTURY a i wszystko robisz samemu no chyba że dasz zarobić jakieś księgowej to ci będzie prowadziła dokumentację. Według Ciebie 4 tyś to dużo :?: Widać że się cenisz :lol: Aktualnie zjeżdżam co dzień do domu i mam 3,5tyś Jeżeli dla kogoś ważniejsze jest auto a nie wypłata no to cóż jego wybór. Dla mnie nie ważne czy auto którym jeżdżę jest z rocznika 2003 czy 2009 ważne że wypłata jest na czas ale oczywiście najlepiej było by połączyć to i to.......

Pozdrawiam

Post Wysłano: 07 lut 2009, 0:19

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Jak to mówią-ładna miska jeść Ci nie da... :> Jeszcze w tamte wakacje jeden kolega z mojej miejscowości jeździł w firmie SKAT.Na początek dostał na stan dobre auto-MAGNUM 460 DXi w automacie.Wiadomo że jazda głównie do Anglii a na powrót brał dość często papier z Niemiec w okolice W-wy.Rozmawiałem z nim kilka razy i na początku nie narzekał.Praktycznie co drugi weekend widziałem jego auto,więc dość często był w domu.początkowo złote góry i obiecanki dochodzące do 8tys zł...A szara rzeczywistość to lekko ponad 3tys-wcale mu się nie dziwię że się zwolnił...Już w tamtym roku mi wspominał że ma przyjść większa partia DAF-ów,ale w kabinach Space Cab z silnikami 410km automat.Czy ktoś może to potwierdzić?

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 04 mar 2009, 11:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 41206084
Samochód: SCANIA R420

Kierowców chyba dalej poszukują.

Pracuj.pl

Skat Transport Sp. z o.o.
ul. Twarda 12; 80 - 871 Gdańsk
poszukuje:
KIEROWCÓW
Region: podlaskie
Wymagania:
* własna działalność gospodarcza,
* doświadczenie w zakresie prowadzenia pojazdów w Wielkiej Brytanii i krajach europejskich,
* prawo jazdy kat. C + E,
* podstawowe uprawnienia ADR,
* niekaralność,
* dobra reputacja,
* dyspozycyjność.
Oferujemy:
* nowoczesny tabor,
* atrakcyjne wynagrodzenie,
* terminowe rozliczenia.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:

d.ambroziak@skat.com.pl lub kierowca@skat.com.pl

Tel. 058 524 57 27
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
International Transport

Augustów najpiękniejsze miasto Polski

Post Wysłano: 04 mar 2009, 11:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

2 lata dośw, działalność.

Post Wysłano: 04 mar 2009, 16:12

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Do piotrekmag1 czemu sądzisz że marze? Powiem Ci że już jeździłem na swoją działalność 1,5 roku i nie wspominam tego dobrze.... o wszystkim musisz pamiętać ZUS , VAT, FAKTURY a i wszystko robisz samemu no chyba że dasz zarobić jakieś księgowej to ci będzie prowadziła dokumentację. Według Ciebie 4 tyś to dużo :?: Widać że się cenisz :lol: Aktualnie zjeżdżam co dzień do domu i mam 3,5tyś Jeżeli dla kogoś ważniejsze jest auto a nie wypłata no to cóż jego wybór. Dla mnie nie ważne czy auto którym jeżdżę jest z rocznika 2003 czy 2009 ważne że wypłata jest na czas ale oczywiście najlepiej było by połączyć to i to.......

Pozdrawiam
To może Twoja praca polega na siedzeniu w ZUSie i zjezdzasz do domu po 16?
Idz do sadu powiedz sędziemu że jezdziles za grosze. On się zapyta za ile? No 4 tysiące. Gwarantuje Ci że nie wygrasz a moze i nawet znajdzie haka ze sam pojdziesz siedziec :). Bo sedzia mniej zarabia...

.
.

:arrow: Nowa strona firmy MAGTRANS
:arrow: FanPage na Facebooku firmy MAGTRANS.

Post Wysłano: 05 mar 2009, 16:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Czyli mamy jeździć za grosze ? :-)

Post Wysłano: 05 mar 2009, 18:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark

Cytuj:
wiesz wiesz, kryzys to trzeba... :(

Post Wysłano: 05 mar 2009, 21:32

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Za realne pieniądze. Bo moim zdaniem jeden drugiego podsyca, może nawet nie pracuje, a chwali się zarabiam 5 tysięcy, (chociaż wiem z własnego doświadczenia że to możliwe, bardzo możliwe i dużo osób tyle zarabia) a jeden drugiemu wierzy i dochodzą już do kwot rzędu 5 tysięcy za siedzenie w domu albo robienie kółka 100 km.

.
.

:arrow: Nowa strona firmy MAGTRANS
:arrow: FanPage na Facebooku firmy MAGTRANS.

Post Wysłano: 06 mar 2009, 13:35

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Mercedes Sprinter

Powiem wam teraz drodzy koledzy jakie jest moje podejście:

Obecnie jestem na etapie robieniu kat. E + kursy,
Mam 22 lata i chce isc do skata, nie wazne czy dostane 4 tys czy 2 tys, wazne dla mnie by mnie przyjeli, zebym mogl zdobywać bezcenne doświadczenie.

mysle ze po roku przepracowanym, bede mogl startowac w wyzsze progi :)

szerokości,
panky

Post Wysłano: 06 mar 2009, 13:42

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:

Mam 22 lata i chce isc do skata, nie wazne czy dostane 4 tys czy 2 tys, wazne dla mnie by mnie przyjeli, zebym mogl zdobywać bezcenne doświadczenie.

...
I to jest bardzo zdrowe podejście do sprawy.

Post Wysłano: 06 mar 2009, 20:40

Użytkownik

Użytkownik

A zaraz usłyszysz od "driverów", że się nie szanujesz...

Post Wysłano: 06 mar 2009, 20:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: szybki ;)

Cytuj:
Cytuj:

...
I to jest bardzo zdrowe podejście do sprawy.
To jest chore podejscie bo psuje rynek innym. Wiadomo, ze odrazu nie dostanie stawek jak kierowca z doswiadczeniem ale nie za psie pieniadze robiac konkurencje ludziom, ktorzy maja na utrzymaniu rodziny i domy. Poza tym jak od samego poczatku dasz sie traktowac jak tania sila robocza to myslisz, ze za pol roku od tak Ci pracodawca podniesie pensje? Az sie zdziwisz bo na Twoje miejsce bedzie 10 takich jak Ty teraz co za darmo beda jezdzic i albo podniesie Ci 500zl i sie tym zadowolisz albo droga wolna. Na rynku kierowcow zrobilo sie szambo a ludzie dalej sie tam pchaja, ale zycie to bardzo szybko weryfikuje.
Zycze powodzenia i zastanowienia sie nad swoja decyzja.

Post Wysłano: 07 mar 2009, 14:12

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Mercedes Sprinter

Zauważ kolego, że nikt kto posiada chociaż kapkę wyobraźni nie da młodemu kierowcy zestawu wartego 300 tyś zł. Do tego musiałbym jeździć z kimś, kto posiada konkretne doświadczenie.
Taka osoba za "przyuczenie" mnie do zawodu dostanie odpowiednią premię.
Moje zatrudnienie mógłbym uważać jako pewnego rodzaju staż.

Szerokości , przyczepności,
Panky

Post Wysłano: 08 kwie 2009, 9:15

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

Co za bzdury...mlodzi zabieraja prace tym co maja na utrzymaniu rodzine , nie myslales kiedys moze ze inni tez maja rodziny?

Post Wysłano: 08 kwie 2009, 23:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

a czy to młodych wina ze TY masz rodzine,
tak jakby w zyciu wszystkich dookoła najwazniejszy jestes TY
to ja mam np teraz nie pracowac za 2000, tylko dac TOBIE za 2600... przecież ja CIĘ nie znam i TWÓJ los jest mi obojętny.
to że masz rodzine jest fajne, ale nie bedziemy sie wyrzekali zebys ją utrzymal...
młody (tj doświadczeniem) może mieć też rodzine, tylko dopiero zaczyna w zawodzie.
mimo wszystko pozdrawiam i zycze wiecej obiektywizmu

Post Wysłano: 11 kwie 2009, 15:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

Ta najlepiej mlodzi niech ida grabic liscie a za 10lat to nie bedzie komu jezdzic. Mam rodzine dziecko w planach a o jezdzeniu myslalem zawsze i nie chce nawet myslec ze moglbym robic cos innego a tu jakis wyzeracz mowi zeby nie jezdzic bo dla niego nie starczy....co za durne podejscie

Post Wysłano: 11 kwie 2009, 21:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak narzekacie na "skata" a kolega przelatał u nich trzy latka i bardzo sobie chwalił ta firmę i warunki. Wiadomo że żeby zarobić trzeba pojeździć a zarobki miał BARDZO korzystne. W zeszłym roku odszedł od nich ale to nie z powodu SKAT-a i liczył tylko na to że trawi do podobnej firmy:)

Strona 8 z 25 [ Posty: 486 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1025 Następna