mi sie podobaja takie wstawki
w UK bardzo popularne, zarówno na ciężarówkach jak i busach
tylko cos bardziej w stylu Spidermana(przyczepionego do maski- tak jakbysmy go przejechali i ciągneli ze sobą) albo shrek, tudziez pingwiny wygladające jakby wyglądały/zerkały z pod maski.
moze uda mi sie cos ustrzelic w najblizszym czasie to dorzuce
dokładnie kolego kurczak w oryginalnym pomyśle miał służyć jako zabawka do gryzienia dla psów. Przy naciśnięciu piszczy. Taki gadzet dostępny jest w każdym sklepie zoologicznym od reki albo zamówia w ciagu kilku dni.
_________________ nie pyskuj bo ściana najlepsza przyjaciółka-fajerka
Wie ktoś może co to za firma ma te auta? Ostatnio w weekend jechałem z Poznania i przed Jastrowiem w jakiejś miejscowości na ogrodzonym placu stało sporo identycznych Scań. A stamtąd do Gdańska mają dosyć daleko.
Wie ktoś może co to za firma ma te auta? Ostatnio w weekend jechałem z Poznania i przed Jastrowiem w jakiejś miejscowości na ogrodzonym placu stało sporo identycznych Scań. A stamtąd do Gdańska mają dosyć daleko.
Choma z Gdanska W Jastrowiu jest ich szefa stacja dlatego tez tam stoja czasami ciezarowki .
Co do kurczaka to takiego zakupilem we Francji Ale u nas łatwo dostepne w Zoologicznych powinni miec nawet od reki
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Ja też mam takiego
Na każdym przejściu dla pieszych, zawsze ktoś stanie, palcami pokazuje i się uśmiecha
p.s. Kurak jest bez problemu do kupienia w dobrym zoologicznym
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Twarz Dody polityka? Eeee tylko wygląd auta by się pogorszył.
Kurcacek lepiej wyglada
Troszkę uśmiechu wywołuje na twarzach przechodniów, a jakbyś Kaczyńskiego sobie zamontował to wierz mi że zwiększy się ryzyko czołowego zderzenia :d
Ale czemu ma to służyć ("pędzę tak szybko że kury nie zdąrzyły uciec") ?
To nie lepiej jaką podobizne rowerzysty lub policjanta z suszarką ?
Moje psy mają coś takiego. Mogę komuś oddać lekko pogryzione
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości