Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ej ale tam nie pisze ,ze jest z TP.Tam k/tarczyna w tym komisie co tyle RICO było, wczoraj żadnego TP nie widzialem.
Bo już obdarte, po tablicach skojarzyłem, przegladnij dobrze forum a ją znajdziesz podbnie WPR 46YL, 47 i wiele wiele innych, z boku na aukcji stoi też niebieska.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Rozmawiałem z kumplem, którego firma kupiła Actrosa po południowcach.
Jeśłi dobrze zrozumiałem, to jego szef przejął też lizing BMW szefostwa w śmiesznych pieniądzach.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Jest to bardzo prawdopodobne - pozatym tego wszystkiego jest teraz pełno po TP a banki nie mogą stracić więc idzie to w pieniądzach które miało dopłacić TP
GG: 0
Samochód: spalinowy
OK,a powiedzcie mi kto to jest ten Lech-trans? on sprzedaje te scanie z trans-południa,a Lech-Trans to jest firma transportowa a nie leasingowa, zobaczcie w google
A kto powiedział, że leasingowa?
Lech Trans, jak można w ogłoszeniu zobaczyć zajmuje się też handlem.
Gdzie by te banki miały trzymać te auta? Podstawiają do komisów, żeby ktoś wiedział, że są do przejęcia...
Nie wiedziałem że tp miało wywrotki, wczoraj gdy jechałem z gdowa do dbczyc to widziałem dwa actrosy z napisem tp na klapie, jak odzyskam aparat to dam fotke tyłu tej wywrotki.
Miało piękne nowe Merce - nie mam fotki ale widziałem ostatniego lata jak jechały z oznaczeniem i tabliczką pod POLDIM. W obecnych czasach sam duży transport to nie wszystko - trzeba mieć wszystkie jego rozmiary!!
GG: 8244683
Samochód: Aktualnie Brak
Kolego Marcinos, czyżbyś widział tę Scanię?
Wg. mnie te wozy co mieli na własność czyli Scanie 4 latają jeszcze tak zeby jakies grosze odrobic moze? Bo na drogach widzę same Scanie 4, więc albo reklama albo jeszcze jeżdżą do czasu aż syndyk zdecyduje co dalej z nimi się stanie..
Samochód: MAN TGX 18.440
Tak wyglądały wywrotki z TP.
Dziś będąc na fotkach jechały 4 Mercedesy MP III z TP, same ciągniki. Pewnie wracali do Leasing-owców. Ja akurat fotek nie mam, ale kolega ma, jak mi wyśle to pokaże je tutaj.
koledzy na wylocie z Kielc na Lublin aż niebiesko jest od TP (wszystkie obklejone) zajechałem tam z ciekawości i po rozmowie z handlowcem dowiedziałem się że ich autka schodzą jak ciepłe bułeczki
albo za gotówkę (tak jak zawsze)
albo kontynuuje spłatę leasingu na starych zasadach (naj korzystniejsze)
albo od nowa leasing tylko na ich zasadach
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 16 gości