Cytuj:
Myles, Szaki123...
Tak się składa, że nie jestem z okolic siedziby Trans-Południa więc nie mogę pojeździć po okolicy i popytać mieszkańców czy wiedzą, gdzie stoją trucki po TP do sprzedania.
A wszyscy inni użytkownicy Wagi Ciężkiej są z okolic TP.
Cytuj:
Na aukcjach internetowych firm które przytoczyliście też nie jest ujęte w tytułach żadne słowo wskazujące na pochodzenie samochodu z firmy która upada.
Jakoś inni użytkownicy potrafią znaleźć oferty po TP.
A po za tym jak byś czytał dokładnie temat o TP to byś wiedział gdzie są wystawione trucki na sprzedaż.
Ale Tobie nawet czytać dokładnie się nie chce, a co dopiero wejść na allegro czy otomoto i poszukać ofert sprzedaży
Cytuj:
Jeden z Was napisał, żebym miał na względzie to, że nie każdy ma życzenie oglądać linki
Bo takich osób jak ja (nieżyczących sobie oglądania ofert po TP) jest więcej.
Przykład, proszę bardzo
Cytuj:
tak najlepiej wystawcie wszystkie oferty samochodów TP
rzeczywiscie gratuluję rozumu
Cytuj:
a czy każdy ma życzenie czytać wasze uwagi skierowane w moją stronę i zamieszczone przez was w temacie o firmie TP? Wątpię i gratuluję szczątków inteligencji.
Na pewno nie, ale niektórym trzeba przemówić do rozumu.
A ja Ci gratuluje pisania głupot.
Wczoraj czytałem w jakimś temacie jak napisałeś że kupiłeś oszczędności w Dunkierce od kierowcy z firmy...
I czym tu się chwalić
Również gratuluje Ci inteligencji, normalny człowiek takich głupot by nie pisał (uwzględniając nazwę firmy kierowcy który sprzedawał oszczędnosści)
Cytuj:
Myles, Szaki123...
i jeśli Was nie interesują linki, wiedzcie że innych owszem - interesują i to bardzo.
Jak kogoś będzie interesowała oferta sprzedaży pojazdu po TP to wejdzie na allegro i będzie szukał, a nie tak jak Ty będzie czekał aż ktoś mu dokładnie napisze co i jak.
Kolego trochę życia
Cytuj:
Forum jest dla wszystkich, nie tylko dla Was.
Ale czy ja albo Myles napisali my do Ciebie żebyś nie udzielał się na tym forum
Chyba nie.Więc nie pisz takich głupot
Cytuj:
Piszę to publicznie, gdyż podobne sytuacje zdarzają się w innych tematach, a tak łatwo tych mądrali pobić własną bronią.
Dobrze, niech inni widzą co piszesz.
A co do mądrali to ja się za taką osobę nie uważam, i myślę że Myles też
Cytuj:
Wracając jeszcze do sprzedaży ich samochodów chciałbym podziękować jednemu z użytkowników za wysłanie numeru telefonu kontaktowego na skrzynkę.
Sam widzisz, piszesz jakieś podziękowania publicznie, które można by wysłać na PW.
Dobra kończę tą wypowiedź słowami:
Nie mam zamiaru się z nikim kłócić.