Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 24 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 122 23 24 25 2633 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 10 kwie 2009, 20:27

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Szczęść. Takie zdjęcia mam z dzisiaj:
Obrazek
Obrazek
i jeszcze po za tym jechała czerwona Scania chyba czwórka w niskiej kabinie, z reklamą FULDY :)

Czyżby coś się ruszało?

Szkoda ze nie złapałeś jej lepiej ale ta na 99% była moja;) (kiedyś)

Post Wysłano: 10 kwie 2009, 20:36

Użytkownik

Użytkownik

oj Panowie niema co wzdychać i się podniecać że ja widziałem to auto tam,tamto tu, że ktość sprzedał,kupił, itd itp.... taka sama sytuacja była Rico... i co? dziś jakoś nikt o nich już niewspomnia, wiec po co się wzniecać i płakać na tzw. rozlanym mlekiem.

Post Wysłano: 12 kwie 2009, 12:36

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: mercedes

witam tutaj mam kilka zdjec moich autek z trans południa http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/276 ... c35ca.html

Post Wysłano: 13 kwie 2009, 1:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3686521

Ostatnio po załadunku na "Trzuskawicy" wyjeżdżałem z wagi razem z kierowcą z TP, mówił że pracy mają mniej ale jakoś jeszcze się kręci. Jechał Scanią z firanką, brał wapno. Więc jakoś to tam jeszcze idzie. Było to w zeszłym tygodniu.

Post Wysłano: 13 kwie 2009, 21:38

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
oj Panowie niema co wzdychać i się podniecać że ja widziałem to auto tam,tamto tu, że ktość sprzedał,kupił, itd itp.... taka sama sytuacja była Rico... i co? dziś jakoś nikt o nich już niewspomnia, wiec po co się wzniecać i płakać na tzw. rozlanym mlekiem.
Święte słowa!
Jedyna szkoda to to że 595 osób traci pracę i zostanie bez utrzymania. Panowie P. juz się ustawili i mają wszystko w d.......e. I głęboko i daleko mają zwykłych ludzi, myślę że poprostu celowo przeinwestowali bo nie chciało im się bawić w coraz mniej rentowny transport (sami zaniżali stawki).Kilku moich znajomych wykonywało dla nich usługi i co ? - nie dostaną zapłaty
A tutaj koledzy szukaja ogłoszeń aut z TP, po co maja z tego prowizję? Nie rozumiem czym się podniecać.
Jeżdziłem dla nich kilka miesięcy i powiem wprost, osoby wzniecające sie tą firmą powinny dla nich popracować i zmieniły by temat do ekstazy.
Moją najlepszą decyzja był powrót do Brytani i porzucenie TP.
Kolejny raz napiszę SZKODA TYLKO ZWOLNIONYCH PRACOWNIKÓW KTÓRYM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SZYBKIEGO ZNALEZIENIA PRACY a kto ma do sprzedania ich byłe samochody to każdy normalny powinien mieć w d..... i zapomnieć o całym tym kołochozie.
Pozdrawiam wszyskich byłych pracowników TP!!!

Post Wysłano: 13 kwie 2009, 22:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
a kto ma do sprzedania ich byłe samochody to każdy normalny powinien mieć w d.....
A mnie to akurat nieco interesuje kolego SILO i jeśli ktoś ma linki sprzedaży tych samochodów bądź zestawów to proszę wklejać, ewentualnie dodatkowe namiary na dealera jeśli któryś pośredniczy w sprzedaży ich samochodów.
Jestem nimi (nie wszystkimi) zainteresowany krótko mówiąc 8)

Post Wysłano: 13 kwie 2009, 22:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8732157
Samochód: srebrny

To nie możesz sobie sam poszukać???
Jeśli ja jestem czymś zainteresowany, to staram się sam to znaleźć/dowiedzieć się jak najwięcej, a nie czekać, aż mi ktoś poda na tacy...
Tak trudno wejść na allegro bądź otomoto??

Post Wysłano: 13 kwie 2009, 22:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Pomyślałeś może o innych użytkownikach tego forum :?:
Chyba nie :!:
Mnie na przykład nie interesują oferty po TP 8)
I myślę że takich użytkowników jak ja jest więcej :)
Nic trudnego wpisać w allegro czy w otomoto, przez takie bezsensowne wklejanie linków zaśmiecamy forum :/

Post Wysłano: 14 kwie 2009, 2:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Myles, Szaki123...
Tak się składa, że nie jestem z okolic siedziby Trans-Południa więc nie mogę pojeździć po okolicy i popytać mieszkańców czy wiedzą, gdzie stoją trucki po TP do sprzedania. Na aukcjach internetowych firm które przytoczyliście też nie jest ujęte w tytułach żadne słowo wskazujące na pochodzenie samochodu z firmy która upada. Więc jedynie mogę liczyć na użytkowników forum, któży lepiej niż ja są obeznani z tymi autami i mogą wskazać które to są.
Pozatym link przez kogoś wysłany można łatwo minąć wzrokiem skupiając się na następnej wypowiedzi, natomiast wasze wymiociny (innych skojarzeń brak) zaśmiecają temat bo nie nawiązują niczym do tematu, a każdy zainteresowany firmą TP automatycznie musi czytać wasze wielce poirytowane uczucia, a od tego jest tzw. "pm". Jeden z Was napisał, żebym miał na względzie to, że nie każdy ma życzenie oglądać linki, a czy każdy ma życzenie czytać wasze uwagi skierowane w moją stronę i zamieszczone przez was w temacie o firmie TP? Wątpię i gratuluję szczątków inteligencji. Następnie mogę dodać, że "nie każdy ma życzenie oglądać linki" nie znaczy tyle co "każdy" więc cytując jednego z Was "miejcie na względzie również innych użytkowników tego forum" i jeśli Was nie interesują linki, wiedzcie że innych owszem - interesują i to bardzo. Forum jest dla wszystkich, nie tylko dla Was.
Piszę to publicznie, gdyż podobne sytuacje zdarzają się w innych tematach, a tak łatwo tych mądrali pobić własną bronią. Zadam pytanie do innych, czy moja prośba o nie zaprzestawanie podawania linków (nie mylić z prośbą o rozpoczęcie 'sypania' linkami) nie nawiązuje w żaden sposób do upadającej firmy bądź jej samochodów? Pozdrowienia dla Was. Jesli macie uwagi zapraszam na prywatną stronę (pm).

Wracając jeszcze do sprzedaży ich samochodów chciałbym podziękować jednemu z użytkowników za wysłanie numeru telefonu kontaktowego na skrzynkę.
Jesli ktoś jest zainteresowany zakupem bądź przejęciem leasingu po TP napiszcie do mnie. Po udzieleniu zgody podzielę się kontaktami dealerów :)

Post Wysłano: 14 kwie 2009, 9:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Cytuj:
Myles, Szaki123...
Tak się składa, że nie jestem z okolic siedziby Trans-Południa więc nie mogę pojeździć po okolicy i popytać mieszkańców czy wiedzą, gdzie stoją trucki po TP do sprzedania.
A wszyscy inni użytkownicy Wagi Ciężkiej są z okolic TP.
Cytuj:
Na aukcjach internetowych firm które przytoczyliście też nie jest ujęte w tytułach żadne słowo wskazujące na pochodzenie samochodu z firmy która upada.
Jakoś inni użytkownicy potrafią znaleźć oferty po TP.
A po za tym jak byś czytał dokładnie temat o TP to byś wiedział gdzie są wystawione trucki na sprzedaż.
Ale Tobie nawet czytać dokładnie się nie chce, a co dopiero wejść na allegro czy otomoto i poszukać ofert sprzedaży :|
Cytuj:
Jeden z Was napisał, żebym miał na względzie to, że nie każdy ma życzenie oglądać linki
Bo takich osób jak ja (nieżyczących sobie oglądania ofert po TP) jest więcej.
Przykład, proszę bardzo :!:
Cytuj:
tak najlepiej wystawcie wszystkie oferty samochodów TP :/

rzeczywiscie gratuluję rozumu :?
Cytuj:
a czy każdy ma życzenie czytać wasze uwagi skierowane w moją stronę i zamieszczone przez was w temacie o firmie TP? Wątpię i gratuluję szczątków inteligencji.
Na pewno nie, ale niektórym trzeba przemówić do rozumu.
A ja Ci gratuluje pisania głupot.
Wczoraj czytałem w jakimś temacie jak napisałeś że kupiłeś oszczędności w Dunkierce od kierowcy z firmy...
I czym tu się chwalić :?:
Również gratuluje Ci inteligencji, normalny człowiek takich głupot by nie pisał (uwzględniając nazwę firmy kierowcy który sprzedawał oszczędnosści)
Cytuj:
Myles, Szaki123...
i jeśli Was nie interesują linki, wiedzcie że innych owszem - interesują i to bardzo.
Jak kogoś będzie interesowała oferta sprzedaży pojazdu po TP to wejdzie na allegro i będzie szukał, a nie tak jak Ty będzie czekał aż ktoś mu dokładnie napisze co i jak.
Kolego trochę życia :wink:
Cytuj:
Forum jest dla wszystkich, nie tylko dla Was.
Ale czy ja albo Myles napisali my do Ciebie żebyś nie udzielał się na tym forum :?: :!:
Chyba nie.Więc nie pisz takich głupot :wink:
Cytuj:
Piszę to publicznie, gdyż podobne sytuacje zdarzają się w innych tematach, a tak łatwo tych mądrali pobić własną bronią.
Dobrze, niech inni widzą co piszesz.
A co do mądrali to ja się za taką osobę nie uważam, i myślę że Myles też :!:
Cytuj:
Wracając jeszcze do sprzedaży ich samochodów chciałbym podziękować jednemu z użytkowników za wysłanie numeru telefonu kontaktowego na skrzynkę.
Sam widzisz, piszesz jakieś podziękowania publicznie, które można by wysłać na PW.

Dobra kończę tą wypowiedź słowami:
Nie mam zamiaru się z nikim kłócić.

Post Wysłano: 14 kwie 2009, 20:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO

nic dziwnego że widzicie jeszcze samochody TP. Przecież firma powstała na nowo pod tą samą nazwą Tylko już nie jako Spółka Akcyjna. Sami dzwonili do kierowców którzy u nich robili troche dłużej, sam zostałem poinformowany. Ruszyła nawet międzynarodówka oczywiście nie w takich ilościach jak wcześniej ale sporo aut jeździ. Co do zarobków wiadomo jak było dawniej w Tp, teraz muszę powiedzieć po tym upadku troszkę się polepszyło.Po 2 wszystkich kierowców wypłacili i Ci którzy mówią iż nie zostali wypłaceni to bzdury! Ja podjąłem się pracy w Trans południe ponownie ze względów oczywistych-nie znalazłem za ten czas innej pracy. Samochody też sprzedają bo przecież trzeba do końca leasingi spłacić proste. Pozdrawiam wszystkich którzy pracowali i pracują w TP

Post Wysłano: 14 kwie 2009, 21:05

Użytkownik

Użytkownik

nie wiem jeszcze jak z firmami które współpracowały z Trans Południe wiem jednak iż:
-pepsi
-fritolay
-zelmer
-Dębica
-good year
-kronopol
i chyba Coca cola na 100% jeszcze współpracują z TP.

Post Wysłano: 14 kwie 2009, 21:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8732157
Samochód: srebrny

Użytkowniku Virty. Jeśli masz do mnie jakieś "ale" to zapraszam na PW (widać, nie jestem tak genialny i wszechstronnie uzdolniony jak Ty widocznie niedoceniany geniuszu, ale żyję w Polsce i posługuję się językiem ojczystym, a nie angielskim, mimo iż ten język również znam dobrze).
Jak to napisałeś... Moje "wymiociny" też łatwo pominąć, bo nie są aż tak obszerne, jak Twoje (Ty to chyba na dwa fronty jechałeś z tym wydalaniem z organizmu tego). Choćbym nie wiem jak próbował się skupić to i tak Twojego cudownego i jakże nawiązującego postu nie mógłbym nie zauważyć...
Mając na względzie Twoje jakże ważne dobro nie każę Ci czytać moich (jak to nazwiesz później) "wymiocin". Skarć mnie Boże jeśli Cię jakoś uraziłem moimi postami. Wybacz, w końcu to Ty jesteś geniuszem i ogólnie PRO i ELO...
Nie chcąc zaśmiecać tego tematu kończę te moje "wymiociny" i pozdrawiam Cię ; ) Jeszcze raz przyjmij moje najszczersze przeprosiny, jeśli Cię jakoś uraziłem...
Może w przeciwieństwie do Ciebie wiem, co to jest kultura...

Post Wysłano: 15 kwie 2009, 21:47

Użytkownik

Użytkownik

kolega nextus chyba jest juz nacpany nie wiem skad sobie wyobrazil taka sytuacje ,wyplaty na dzien dzisiejszy dostalismy z kolegami 700zl aut pozostalo 40 i nawwet nad nimi zastanawia sie syndyk czy maja pojsc do sprzedarzy. i tutaj takie pytanie jak tp moze sprzedawac auta skoro leasing je juz dawno pozabieral.

Post Wysłano: 16 kwie 2009, 15:21

Użytkownik

Użytkownik

przecież maja swoje zestawy !!
i nie powstają tylko tak jak to normalne w takich sytuacjach, jesli leasing pozabiera i TAK JAK BYŁO Z RICO jeszcze z rok auta POD SYNDYKIEM polataja...

Post Wysłano: 16 kwie 2009, 18:49

Użytkownik

Użytkownik

Nie wiem jeszcze na jak długo na razie jeździmy w Siedzibie firmy w podgrodziu też nic się nie zmieniło. Wszyscy starzy pracownicy może troszkę mniej. Ale Aut przybywa na parkingu. Na razie mam wolne jak pojade to się coś więcej dowiem .Pozdro

Post Wysłano: 17 kwie 2009, 16:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2578718

Tutaj :arrow: http://www.licytacje.pekaoleasing.com.p ... egory_id=1 na 2 i 3 stronie są pojazdy do sprzedania z Trans Południa.

Post Wysłano: 17 kwie 2009, 18:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Obrazek

Trans-Południe jeździ teraz takimi autami :-)

Post Wysłano: 18 kwie 2009, 15:37

Użytkownik

Użytkownik

kolego to nie sa auta trans poludnia to sa podprzewoznicy jak nie wierzysz to spojrz na rejestracje

Post Wysłano: 18 kwie 2009, 16:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

Auta pod rejestracjami RDE, przeważnie Scanie 4 choć miałem okazję widzieć Volvo w tandemie. Ogółem głośno o nich jedynie w komisach samochodowych.

Strona 24 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 122 23 24 25 2633 Następna