Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
taa kryzys i modo podał, już dawno. W Euro trucku nie może stać z 30, bo firma obecnie ma 9 Zestawów
W piątek widziałem Epoke z Naczepą zdaje się "keuche + nagel" Albo coś takiego
taa kryzys i modo podał, już dawno. W Euro trucku nie może stać z 30, bo firma obecnie ma 9 Zestawów
I co z tego, że mają tylko 9 Euro Truck to firma, która odkupuje za grosze od upadających firm auta, a stoi ich tam 30, oby nie więcej.
I nie keuche tylko Kuehne + Nagel.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Koledzy sorki za ot a co się stało z soplami zwisającymi z blendy scani epoki ??
Nic się nie stało, są dalej.
Zdjęcie zrobione przeze mnie w piątek, w Norwegii :
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Kolego Piotrek480, przestań gadać głupoty i wszędzie wprowadzać zamęt..
Fotka którą tu przywołałeś jest dosyć stara, i wtedy jeszcze naczepa nie była gotowa, auto jeździ z blendą cały czas, bezsensowne byłoby ściąganie jej co chwile...
PS. Jeśli idzie o ścisłość, na 14TS było Volvo, nie Scania.
Daras Dragon, swoimi zdjęciami dokładnie pokazałeś całą prawdę o MoDo. Jeden z dwóch pięknych zestawów, dzięki którym wszyscy myślą, że ta firma to niebo, ale plac, na którym Epoka stoi, pokazuje zupełnie co innego. Gołym okiem widać straszny bałagan, taki, jak pewnie w całej firmie. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia i wnioski z tego, co wypisują koledzy.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 21:51 przez Michaał, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 28 gości