GG: 6664799
Samochód: Nie dorobiłam się jeszcze :D
Cześć mam na imię Agnieszka i jestem z Tarnowa (woj.małopolskie) Zainteresowanie ciężarówkami wzieło się pod koniec wakacji tamtego roku (czyli 2008r.), gdyż interesuje się fotografią i poprzez to zainteresowanie połączyłam to z robieniem zdjęć mobilkom, potem zaczeło się kręcenie filmików na ten temat, zainteresowanie odnośnie zlotów i imprez no i tak do tej pory. Inne zainteresowania to: Autobusy, Fotografia, Muzyka
jestem Cezary
mieszkam 30km od Warszawy - Grodzisk Mazowiecki, miasto gdzie np sa tak duze firmy jak RABEN, GEFCO czy BREVITER i wiele wiele mniejszych
GG: 7337009
Samochód: BMW Sauber F1
Na forum zarejestrowałem się bodajże w 2007 roku xd i przez te 2lata konto leżało i gniło... postanowiłem wrócić więc witam się ponownie.
Mam na imię Kuba, mam 14 lat,
mieszkam 32km od Opola
Interesuje się wszystkim co ma silnik, i chociaż 2 koła
Jestem Wojtek
Mam 14 lat
Mieszkam w miasteczku Odolanów koło Ostrowa Wlkp.
Interesuje się modelarstwem,truckami,sportem
Zbieram modele od czterech lat pierwszym modelem był Mercedes Benz NG autotransporter Herpa którego nabyłem na aukcji Allegro.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2010, 15:55 przez <WoJtAs>, łącznie zmieniany 1 raz.
GG: 10095414
Siema, Jestem Łukasz
Mam 25 lat
Mieszkam w małym miasteczku Pelplin niedaleko Tczewa w woj. Pomorskim,
Interesuje sie komputerami (dodatkowo jestem zapalonym graczem w COD 4 - multi oczywiście), motoryzacją (sam. duże i te mniejsze), w trakcie zdobywania C+E
Pozdro all
_________________ A - zastanawiam się
B - jest
C - jest
E - jest
D - jest
kurs na przewóz rzeczy jest buahaha
GG: 2584678
Jestem Michał, mam 16 lat
mieszka w małym miasteczku GÓRA[trójkąt Leszno Głogów Rawicz]
interesuje sie ciężarówkami, transportem, informatyką i łowiectwem
zapraszam do znajomych: http://nasza-klasa.pl/profile/1632491
Pozdrawiam...
GG: 13880123
Siemka. Jestem Kuba. Mam 16 lat pochodzę z Chojnic (pomorze)
interesuję się Ciężarówkami od 1 klasy podstawówki czyli dość sporo po za tym bardzo lubię F1,Muzykę,Sport,Informatyke
Zapraszam do znajomych http://nasza-klasa.pl/profile/14315698
_________________ "Boże widzisz i nie grzmisz..." Mervin
Jestem Mateusz z okolic Andrychowa, mam 17 lat. Interesuje się Truckami i country. Już dawno czytam to forum ale nie udzielalem sie. Niektórzy może mnie kojarzą z 16 TS w Krakowie
GG: 5342672
Samochód: Renault Midliner 130, Opel Vectra A
Witam wszystkich pochodze z olkusza mam 26 lat od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Renault Midliner 130 "Zwyżka", mam firme prowadzaca uslugi takim sprzetem. Interesuje sie glownie kolarstwem zjazdowym, w wolnym czasie smigam motocyklem.pozdrawiam
Siema nazywam się Krzysiek ale wszyscy nazywają mnie Banny. forum odwiedzam rok, ale zarejstrowałem się dopiero teraz, Posiadam Prawo Jazdy Kat. B, C, C+E, do tego mam papiery na ADR podstawowy + cysterny, jeżdzę Manem z plandeką, oprócz tego posiadam Uprawnienia na żurawie samojezdne bez ograniczeń. Moje prywatne auto to renault megane coupe
Witam wszystkich serdecznie!.
Nazywam się Kamil mam 16 lat.Interesuję się transportem drogowym od "zawsze".Również interesuje się kulturystyką.W przyszłości chciałbym być jak wielu z was kierowcą ciężarówki.Pochodzę z Gdańska;).
Siema mam na imię Tomek i mam 12 lat. Pochodzę z miejscowości Duczki pod Wołominem.Interesuje się ciężarówkami od trzeciego roku życia.To tyle o mnie myślę że będzie mi się miło z wami rozmawiało.
Siema jestem Mariusz, mam 17 lat
jestem z Polkowic i chodzę do technikum logistycznego. Interesuję się ciężarówkami i transportem od kiedy pamiętam oraz strażą pożarną od ok. 2 lat. Tak jak chyba większość z was chciał bym zostać kierowcą ciężarówki.
GG: 3147740
Samochód: DAF
Łukasz z Janowa Lubelskiego. Mam lat 14. Lubie ciężarówki i w przyszłości zostanę kierowcą zawodowym lub kupie sobie własny samochód. Lubie ciężarówki DAF. W życiu liczą sie szybkie ciężarówki szybkie kobiety i bary szybkiej obsługi
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 21 gości