Pomysł niezły, tylko dlaczego lusterek też nie pomalowali ??
No nie wiem do czego pijesz.. Przecież obydwie zaprezentowane powyżej maja pomalowane w kolor nadwozia z dodatkowymi motywami Trochę więcej uwagi polecam..
No nie wiem do czego pijesz.. Przecież obydwie zaprezentowane powyżej maja pomalowane w kolor nadwozia z dodatkowymi motywami Trochę więcej uwagi polecam..
Jak "Shogun" ma czarne, ale tak lepiej chyba bo przynajmniej jakiś inny kolor jest niż żółty element kolejny
Jak "Shogun" ma czarne, ale tak lepiej chyba bo przynajmniej jakiś inny kolor jest niż żółty element kolejny
Chyba miał czarne Początkowo takowe miał. Później zostały przemalowane.
Cytuj:
Kiedyś ją widziałem pod zakładem mięsnym.
Orientujesz sie może czy ta skania na codzień jest jako auto flagowe mało eksploatowane, czy bierze czynnu udział w trnasporcie i jezdzi jak każdy zestaw??!!
Co to pamietam podczas rozmowy z dyrektorem scani to sam lakier + pomalowanie = przesszło 15 000 Euro
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Orientujesz sie może czy ta skania na codzień jest jako auto flagowe mało eksploatowane, czy bierze czynnu udział w trnasporcie i jezdzi jak każdy zestaw??!!
Znam kierowcę tego samochodu, widuję go czasem w Norwegii. Samochód ten jest użytkowany jak każdy inny, kursuje na trasach Polska-Skandynawia.
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Wczoraj na DK 1 w stronę Częstochowy widziałem scanie RedHawk kurde nie zdążyłem foty zrobić wzięła mnie z zaskoczenia
Fotka, żeby nie było, że kolega bajki opowiada :
A teraz mały off, powiedz Mi kolego czy jak przejeżdżałeś przez Stobiecko Szlacheckie (2 parkingi) nie widziałeś 2 chłopaków z aparatami przed krzyżówką ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości