A po co jednym co robili zdjecia byly kamizelki odblaskowe??
To jakas niby przepustka hahah??
Kamizelki odblaskowe były znakiem rozpoznawczym dla osób robiących zdjęcia dla "Polskiego Trakera" - dzięki nim mogliśmy wchodzić tam, gdzie inni nie mogli itd.
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
GG: 8261240
Mi nie wyszło bo ziałem z Balbinem z napinki !
Garb matrymonialny
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Ja tam przy napince ledwo żyłem ze śmiechu
NAPINACZE WIECZNEGNACZE !
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Dobra, żeby nie było, że robię OT w fotkach, itp.
Macie tutaj najładniejszy pojazd 16. TS. Cuks przedstawiciel handlowy wagaciezka.com
No i główny motyw tego wszystkiego!
Nawet jeżeli ktoś zgubił, tudzież zapomniał skądś swojej kamizelki nie dostawał już drugiej... co nie Long'u?
Oj już nie jeździjcie tak po tym Long-u po prostu chłopak miał chwile zapomnienia - złoty napój bogów , jak narazie pięknie się prezentuje w volviaku Za rok mu oddam, albo może w opolu....
Taka koszulke moga miec tylko wybrani wiecej nie powiem bo sam walcze aby ja zdobyc
No kozacka nie powiem, migną mi ktoś z koszulką w takim motywie ale myślałem ze to z PTF ktoś, bo oni maja chyba takie logo z kabinami różnych marek... Na przyszłość będę wiedział że to jednak elita, a nie PTF.
_________________ Życie jest zbyt krótkie by jeździć innymi samochodami niż Scania...
No kozacka nie powiem, migną mi ktoś z koszulką w takim motywie ale myślałem ze to z PTF ktoś, bo oni maja chyba takie logo z kabinami różnych marek... Na przyszłość będę wiedział że to jednak elita, a nie PTF.
Elita rodem z WC, więc sami swoi..
Info na temat Wiecznychgnaczy: LINK
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości