A dodatkowo 20" + 20" = 40" a na zwykłą naczepę wchodzi 45".
I prawdopodobnie ta naczepka będzie "rozczepiana" nie wiem czy się wyrażam fachowo więc proszę poprawić jak popełniłem błąd
_________________ Są przed nami, za nami i wokoło nas...TERAZ NAM NIE UCIEKNĄ!
B - 17.12.2010r
A jak będą chcieli iść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, kur*a jego mać!
Dokładnie można ją rozczepić i nie trzeba się łamać przy załadunku tak jak w przypadku zwykłej naczepy. W Trójmieście można spotkać takie naczepy 4 i 5-osiowe. Ale zdziwiony jestem, że ktoś w PL ma DAFa w malowaniu MAERSKA i do tego naczepę też ma pod kolor auta. Wychodzi na to że właściciel kupił cały zestaw wraz z naczepą.
Tak jak mówi Maciek nie trzeba się łamać przy załadunku i jeśli się wiezie tylko jeden kontener (mówię o "20") to można jechać tylko z jedną połówką naczepy.Widziałem kilka razy takie zestawy na DK1 z 1 os. naczepą.
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości