Zauważyłem że nie ma tematu o typowym holenderskim tuningu który mi osobiście śie bardzo podoba. Najczęściej tuningowane wozy w Holandii to DAF'y. Dlatego wrzucam parę fotek Typowego holenderskiego tuningu (Jakoś tak same DAF'y się wzięły)
Tak, tuning holenderski jest specyficzny. Ale ładny. Jeździ u nas jeden DAF kupiony w H.J. van Benthum i całkiem ładnie się prezentuje. No i też nieodżałowane fanfary Hadley-a. Jest czym trąbnąć, wiem bo próbowałem
Holendrzy nie chrzanią się z tym aerografem tylko picują brykę na błysk, dodają lampki, trochę chromu i stali nierdzewnej, a efekt końcowy jest ZAJ******!
Fajne, ale nie mają w sobie tego "czegoś". Może dlatego, że brak chromu i dobrego oświetlenia, ale i tak super
Ta magnumka ma malowania jak DAF'ik z 4 zdjęcia w pierwszym poście (moim). Chyba są z takiej samej firmy.
GG: 5494410
Samochód: Renault Magnum
To jest raczej stary holenderski tuning a co do Reni to mozliwe ze sa z tej samej firmy co ten daf bo była sprowadzona z Holandii. Dafik ma charakterystyczne czerwone felgii i fanfary to juz taka wizytówka starego tuningu. Dodatkowo była to limitowana edycja EuroMaster.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości