GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Ogółem tuning niezły, chociaż przyznam że niejest to jakieś mistrzostwo świata jak dla mnie... Osłony między osiowe mogli dać szersze bo niewiadomo czy są czy nie...
Kamil skad ty bierzesz takie zdjecia?Ta czarna R-ka z kominami do gory jest super,chcialbym kiedys takie sprzedac do jakiegos Toplina,pozdrawiam cie rowniez Kamilu.Miramar
u mego ojca w firmie chodziła cos w tym stylu tylko ze 500 konna...dla mnie jeszcze ladniejsza oczywiscie po holenderskim tuningu(odpicowana na maxa) teraz juz sprzedana chodzi pod beczka...szkoda ze nie mam fot
[ Dodano: Nie, 15.01.2006, 20:27 ]
no ku*wa cuda na kiju :lol2 :
Lokalizacja: "Łódź moim miastem, gdzie mnie nie zdziwi nic" - O.S.T.R.
Szczerze mówiąc żadna z nich mnie nie urzekła, ale zauważam uderzające podobieństwo tej piątej Scanii do wozu Tiziano. Identyczny motyw malowania kabiny. Oczywiście chodzi mi o piątą Scanię z pierwszego postu...
_________________ .:MERCEDES - TRUCK OF THE EVERY YEARS:. NIE UDZIELAM PORAD N/T. PTTM VIA E-MAIL & GG
Lubie scanie 2 i 3, kiedy u nas na początku lat 90-tych jeżdziło sie kamazami, jelczami i liazami do mojego miasta przyjeżdzały scanie z firmy Heiploeg. Co to był za widok, ten lśniący lakier, fanfary i Michelinki na dachu i te charakterystyczne naczepy z namalowaną wielką krewetką.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
No Scanie tamtych serii naprawde były nieziemskie... Mi w pamięci utkwiła 3, z 2 to pamiętam tylko ten głos silnika, zawsze jak odpalali takie Scacanki serii 2, to aż się bałem taki był ten głos silnika, przejechać się okazji niemiałem, ogółem bardzo podobają mi się stuningowane 3...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości