Użytkownik
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Jestem posiadaczem Kangoo 1.5 dCi 70KM. Pojazd mało awaryjny choć czasem ma swoje zagrywki. Silnik oszczędny. Spalanie w okolicach 5,8l/100km. Skrzynia ładunkowa pakowna. Drzwi z tyłu otwierają się szeroko i pozwalają na pełny dostęp do skrzyni ładunkowej. Mamy wersję z otwieraną kratą co daje możliwość przewozu dłuższych rzeczy po złożeniu fotelu pasażera na płasko. Jednak owy fotel pasażera nie ma wtedy regulacji oparcia. Fotel kierowcy może być, choć super wygodny w porównaniu do typowo osobowych pojazdów to on nie jest. Deska rozdzielcza prosta i bez udziwnień. Minusem są często przepalające się żarówki od podświetlenia przycisków czy też regulacji nawiewu. Przejechane prawie 160tys. km. Zero awarii silnika. Cena w porównaniu do innych już wyżej wspomnianego VW Caddy bardzo konkurencyjna. Za samochód z tego samego roku trzeba zapłacić prawie 2x tyle. Dla mnie ten samochód to prawdziwy wół roboczy, którego nie da się zajeździć. W rodzinie jest jeszcze jedno Kangoo, z którego również jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeśli potrzebujesz jakiegoś info to pisz na pw.
PS: Silnik oszczędny jak już wcześniej wspominałem. Dobrze się zbiera. Jednak przy większym obciążeniu brakuje jemu trochę pojemności.