Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Duży
Teraz jak wracałem z trasy to porozmawiałem trochę z jednym z ich kierowców i coś wspominał o tym że jedna nowa R-ka jest na testach ale narazie nic nie wiadomo co z tym dalej.A o innych nowych autach nic nie wiedział...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: Duży
Wracając ostatnio z zachodu zauważyłem dwa auta ze SKAT-a podążające za sobą po A2 w D.Pierwszym był pomarańczowy DAF XF 105 SC a drugim... nowa Scania R Highline w firmowych barwach.Czyli jednak wzięli nowe auta.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
a powiedzcie mi jesli ktos sie orientuje jak jest z baza??słyszałem ze jest gdzies daleko za gdanskiem ,pod granica..jak wygladaja zjazdy na baze ,jesli ktos jest z okolic gdanska??
_________________ Świat jest piękny zza szyby szoferki , ale nikomu o tym nie opowiesz...
Baze mają w Rzepinie kawałek od Świecka,jeżeli jest ktoś z okolic Gdańska a ma ładunek np. w okolice Warszawy lub południe Polski to zostawia na bazie auto i albo ma tam swoją osobówke (przeważnie tak jest) albo jedzie pociągem do domu lub z innym kierowcą... Chyba,że ma się ładunek w strone domu to się zostawia auto gdzieś na parkingu strzeżonym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 14 gości