Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Z tą pandą to tylko plotki. Ostatnio postawili nowe hale, a teraz mieliby to przenosić. To są inwestycje długoterminowe i na pewno rozważali różne opcje, więc jak postawili to im się nie będzie opłacało przenosić całej produkcji
Nie wiem cyz plotki, skoro podane przez dyrekcje Fiata były w mediach. A przeniesienie produkcji to nie wielki problem. Pamiętam jak się woziło całe linie produkcyjne. I było to opłacalne.
panowie jak teaz wyglada sytuacje w temie ? Jaka kasa i jakie kiernki robią ? czy sa zatrudnienia >?
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Kolegi ojciec jezdzi Iveckiem Stralisem w TEMATRANS i pod koniec miesiaca wychodzi mu 6tys na czysto + troche ropy z kazdej trasy, wiec nie jest tragicznie. Pozdrawiam MOBILKOW !!
przepraszam za offtop , ale "boshe" jak ja widze niektorych wypowiedzi noz w kieszeni się otwiera , kolega kolegi mojego znajomego taty syn brata ojciec jezdzi no i ma 40 tysiecy miesiecznie na rękę + 3 tysiące z ropy którą spuszcza codzien i ogłasza się w gazecie ze pracuje w firmie ******* i sprzedaje z niej paliwo .
Mam pytanko koledzy wiecie może co Robią chłopaki z Tematransu w Łodzi u kogo tam ładują się bo pełno ich jak psów:) nie ma 5-minut by ktoś przez Łódź nie przejeżdzał:)dzieki za info wielkie:)
Kolegi ojciec jezdzi Iveckiem Stralisem w TEMATRANS i pod koniec miesiaca wychodzi mu 6tys na czysto + troche ropy z kazdej trasy, wiec nie jest tragicznie. Pozdrawiam MOBILKOW !!
Świetne miejsce na chwalenie się tym, naprawdę.
Cytuj:
Te Stralisy pierwszej generacji jeszcze jeżdzą
Na początku lipca widziałem jednego w Cremonie. Z tego co pamiętam to pod jakąś starą szmatę podpięty.
Czy w temie jest też tylko transport krajowy?? Czy to prawda że jak ma sie rozładunek w fiacie w Tychach to samochód trzeba garażować na bazie w Bielsku a nie można jechać na bazę w Sosnowcu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 37 gości