Nie wiem Łysy,teraz ostatnio kolega drugim kesslem to wozi.Co tydzień ściągają go na Dreźnie.Tak na marginesie,nie lubimy tej roboty,chodź trzeba przyznać że ekipa we Wrocławiu jest bardzo fajna.na zdjęciu dziadzio Andrzej,wp.. się do lokomotywy
Cytuj:
Bardzo dobrze poniewaz Annaberg Chciałbyć jedyny a tu mu konkurencja rośnie!!
Widzę że się nakręcacie.Universal też ma adaptery w Niemczech i może je ściągnąć.Jens z Barlinka też ma na potrzeby własne.Myślę że Marcinowi chodziło o firmy Polskie,z polskim kapitałem.MAN,to to naczepa z pół-adapterem.Taka naczepa nie przewiezie rury o podobnej średnicy z tyłu.Mark,co do pudeł,to masz rację,dlatego wozimy mniej niż inni.Poza tym zarówno Ty jak i ja mamy ch do gadania w sprawie wysokości frachtów,więc po co ta niepotrzebna dyskusja.Wiem od chłopaków z hali,jakie frachty zaproponowała firma z wschodniej Polski i chyba oni będą to wozili.Ślicznie to ująłeś "Bardzo dobrze poniewaz Annaberg Chciałbyć jedyny a tu mu konkurencja rośnie!!".Marku W,czy to dobrze że MaroTrans chciało by być jedyne a tu konkurencja rośnie?Robi się nieprzyjemna atmosfera,więc w tym wątku temat typu tej jeździ taniej a tamten pilotuje drożej uważam z mojej strony za zakończony.Jestem szoferem,nie managerem.