Witam
Tak jak w temacie.
Jadąc pod załadunek zgubiły mi się biegi, nic ani dolne ani górne. Co może być przyczyną?
Proszę o szybką pomoc, jutro muszę podstawić auto pod załadunek,maksymalnie we wtorek.
Liczę na pomoc.
kolego niestety nie moge pomoc ale zadzwon do serwisu oni udziela Ci informacji nawet jak nic u nich nie bierzesz oni wezma Ci doradza jak bedzie mozliwosc to popros do telefonu mechanika
GG: 2738622
Samochód: MAN
jeżeli nie chce wskoczyc lewarek to na skrzyni jak masz wybierak jest taki zaworek z dwoma przewodami.zamontowany jest na dwie śruby. weż go odkręc i rozruszaj tego śruta . on powinien się lekko wciskać
_________________ Boże chroń nas przed diabłami,oznaczonymi zielonymi mundurami!
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Witam
Tak jak w temacie.
Jadąc pod załadunek zgubiły mi się biegi, nic ani dolne ani górne. Co może być przyczyną?
Proszę o szybką pomoc, jutro muszę podstawić auto pod załadunek,maksymalnie we wtorek.
Liczę na pomoc.
jaka skrzynia?
jeżeli ZF to czasami zdarza się że po włożeniu jakiegoś biegu jest "luz" wiąże się to wysprzęglikiem i może tarcza jest już troszkę zużyta. czasami zdarza się to w mojej reni.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
nie nie panowie, sprzęgło jest. Tu chodzi o elektrozawór najszybciej, prąd mi się też na skrzyni zgubił,ale to pewnie na tym "trój żyłowym" kablu od lewarka bo tam najczęściej, i pewnie elektromagnes jakiś się spalił. Jutro postaram sie to zrobić. Jak zrobię to napisze co było.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości