1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
kurcze coś całkiem sporego musiało uderzyć w ten narożnik bo troszkę uszkodziło resztę zderzaka
U góry zderzak tak już wyglądał jak man był kupowany, a sam narożnik poleciał uderzony w zaspę śnieżną w każdym razie to nie moje dzieło ja wtedy nie prowadziłem tylko spałem więc dokładnych szczegółów nie pamiętam jak to się wydarzyło
Ten siwy w poprzedni weekend nie wracał przypadkiem w Rosji? Widziałem coś podobnego na DK8 w niedziele ok. 9, wyjechał przede mnie z baru za Zambrowem i zjechał na obwodnicy Ostrowii Mazowieckiej na Ciechanów. Tylko jakiś ciemniejszy sie wydawał jak na zdjęciach, na jakichś poznańskich blachach, podkontenerówka na HB bez puchy.
Na początek sorry za jakość zdjęć pogoda taka a nie inna i za bałagan w środku
Korzystając z tego że parę dni jestem w domu postanowiłem zrobić parę fotek.
Zalety zawieszenia pneumatycznego, różnica wysokości ramy do jazdy i podniesiony do góry ala terenówka
Popytaj o amortyzatory od schowków górnych od F2000 lub od schowków bocznych z TGA, ewentualnie zamocuj drzwiczki na zawiasy meblowe jak w iveco stralis
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
No właśnie mam na zawiasy tylko że mam z drewna a wiadomo swoje waży i zawiasy nie trzymają. A jak przykręciliśmy tak aby było do wglądu to drzwi wchodzą lekko do środka a kluczykiem od zamka ich nie wyciągne bo "wyklata" . Jak by były takie amorki to by były równo.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Zdjęcia super Ci wyszły , najbardziej podoba mi się zużycie chwilowe oszędnie bardzo ,mogło by tak pozostać cały czas nawet przy 90/h
Zaciekawiły mnie podpórki na stopy przed fotelem pasażera Widziałem inne Tga i tego nie miały , czy fabryka Man-a stosowała to jako dodatkowe wyposażanie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości