Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Audi
POLOmarket – sieć polskich sklepów spożywczo-przemysłowych działająca na terenie Polski.
Firma powstała w 1997 roku, działa jako sp. z o.o. posiada w 100% polski kapitał. Obecnie w skład firmy wchodzi ok. 280 sklepów w 14 województwach. Rozrost firmy stał się możliwy po przejęciu kilkunastu sklepów sieci ABC. Firma w 2008 roku planuje zanotować obroty na poziomie 2,26 mld PLN. Zatrudnienie na poziomie około 6,7 tys. osób, ok. 7,25 mln klientów miesięcznie. POLOmarket jest jednym z największych pracodawców w województwie kujawsko - pomorskim. W skali całego kraju zatrudnia ponad 8200 osób. W Centrum Logistycznym w Giebni niedaleko Pakości pracuje natomiast 900 osób, w tym magazynierzy obsługujący jeden z najnowocześniejszych magazynów w Polsce. Jego powierzchnia wynosi 42 tysiące metrów kwadratowych. Codziennie w nocy ok. 140 ciężarówek wyjeżdża z Giebni, aby zdąrzyć na otwarcie sklepów to jest 6.00 - 8.00 wiozących nabiał, tłuszcze, wędliny, owoce i warzywa do sklepów usytuowanych w całej Polsce. Cześć z nich wraca zmieniają się kierowcy biorą następny towar i wyjeżdżają na popołudniową zmianę.
no fakt jeździ ich trochę po tej Polsce !!
i co widzę "POLO" to podwójna obsada hehe
małe pytanie.. maja tylko same "Szwedki".. ?! bo kiedyś mi mignęła w Ostrowie Premiumka w ich barwach
_________________ ".. Bo to jest Ciężki Transport Międzynarodowy.. "
King Of the Road Scania !!
Tak, mają kilka sztuk Premiumek. A oto fotki mojego autorstwa:
Tandemy:
Ciągnik + Naczepa:
I takie po wypadku:
Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa. Kopiowanie zabronione.
Premium jest dość sporo. Lecz z begiem czasu zostaną one wymienione ( sprzedane ) bo mają już swoje lata i przebiegi . A w podwójnej obsadzie chłopaki jedzą tylko na dalekie sklepy..
Właśnie, właśnie przejeżdżałem tędy parę razy i się zastanawiałem czyje to centrum jest. Teraz wszystko się wyjasniło. Przynajmniej parę osób z Kłobucka robotę złapię. Swoją drogą magazyn spory.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
A po co wiercić w MB one się nie psują xD Nie nie żart. ale tak na poważnie to mi osobiście są lepsze niż Scania.
U mnie kwalifikacja wygląda tak.
Mercedes, Scania,Volvo,MAN,Iveco,Renault,Daf.
A koledzy zapolujcie na POLO na białego Axora z niską kabiną
Z tego, co pamiętam, to jeszcze parę lat temu było gorzej, potem się wypogodziło, a teraz znów spizgało. Przecież dawniej to latali też na parę tarczek jak teraz prywaciarze pod nimi.
Te wszystkie zdjęcia prezentujące magazyny, są z Kłobucka. Z zagranicy nie będą przyjeżdżać. Obsługiwać ten magazyn będą przewoźnicy Ciepliński(część aut) Urbański(część), oraz Wiśniewski(również część). Zatowarowanie zacznie się od 15 marca.
Kujawy, Wielkopolska, Pomorze, Mazowieckie, Mazury, zostają u nas, czyli Giebnia. Łódzkie, Śląsk, Małopolska, Opolskie, Świętokrzyskie - Kłobuck. Co do Lubuskiego, to nie wiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 30 gości