to volvo to chyba jakiś nowy nabytek Metrans'u. Ostatnio widziałem od nich 4osiową Scanie w układzie 2+2 z 5osiowym tiefbett'em ten skład to chyba też jakiś nowy zestaw w taborze.
Chyba że kupili w Metransie wczoraj.Bo jak do tej pory niczego takiego nie było w metransie
_________________ Kto sukcesu chce znajdzie do niego drogę,kto sukcesu nie chce ,zawsze znajdzie wymówkę
Widziałem ją z około miesiąc temu w Katowicach, taka zielonkawa w niskiej kabinie seria4 , ciągneła tak jak mówiłem 5osiowego tiefbett'a w kolorze czerwonym, za nią leciał pilot również w barwach Metrans'u było to chyba T5.
_________________ Transport ponadnormatywny "KONKEL"
witam. tej stronce jestem od niedawna, znalazłem ją jak szukałem dodatkowych materiałów do pracy inż. I mam takie pytanie czy posiada ktoś informacje na temat odciągów łańcuchowych oraz linowych. w książkach nie ma tego zbyt wiele najwięcej jest na temat
puzonista36 to ten czerwony Stralis jest z Jubexu ? W zeszłą niedzielę stał u Mnie w mieście razem z białą Magnum "Jubex". Orientuje sie ktoś w ogóle jakie auta teraz mają w swojej flocie ?
Trochę ciekawych zdjęć różnych starych FAUNów i takie tam podstawowe dane techniczne ich: http://www.magirus-deutz.ch/faun.html http://modellbauer.forum-aktiv.com/t157 ... aschine6x6
A tak swoją drogą... wie ktoś może coś o takim pojeździe jak 'FAUN HZ 50' ? Próbowałem szukać informacji o tym potworze, ale to jest prawie, że niewykonalne. Jedyne co znalazłem to, żeby w tych faun'ach był silnik V16, ale nic więcej...
dlaczego odrazu leasing wiem ze baza Amro jest pod Bydgoszcza chyba szubin (wieś?) juz nie pamietam bylem tam baardzo dawno a pod nazwa Amro kryje sie kilka firm brat ciotka syn tesciowej i mama kolegi wiec nie koniecznie musza byc Pobiedziska
Witam
Ma ktoś może jakieś zdjęcia, informacje na temat transportu dwóch koparek i dwóch samochodów ciężkich do budowy autostrady pod Świebodzinem ? Odbyły się chyba one spod Krakowa. Transport był ten chyba pod koniec Maja początek Czerwca.
_________________ Mało piszę, dużo czytam. B-6.02.2012C-11.12.2012KWP-14.12.2015C+E-3.02.2016
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości