Z tych zdjęć, co dał Kaczor to na drugiej fotce widać, że nie trzeba wcale kangurków i dodatkowego oświetlenia, żeby dodać Scanii uroku. Podoba mi się takie coś
Już dawno chciałem wam pokazac tą Scanie ale jakoś zapominałem,huehe nie wiem po co komu taka kabina(XXXL ) ale dla mnie jest okrutna ma napewno kilkanascie cm ponad 4 m ,nie wiem jak on pokonuje niektore holenderskie i nie tylko wiadukty
(C) Rick Groot
Tu jeszcze jedna dość ciekawa Scania.Chciałem jednak zwrocic uwage na tło zdjecia i latajaca Skakanke
Ta niby Scani Topline XXL wygląda niezbyt pięknie, ale chciałbym zobaczyć zdjęcia ze środka. Może kierowca to był jakiś Goliat czy co i musiał trochę podnieść kabinę. Scania z drugiego zdjęc nawet ładna, a R-ka wchodząca na orbitę ziemską też wygląda ciekawie.
Dawno nie było aktualu więc jak napotkałem tą Scanie w necie pomyślałem, że musi się tu znaleźć...Zauważmy, że mimo jest to Topline ma spojlery od Highline i dopiero wtedy jest równa z bardzo wysoką paką ładunkową popularną w Szwecji...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości