Te Bedmety, które wstawiłeś to te o których wspominałem parę postów wcześniej.
Na tym samym parkingu w okolicy sochaczewa stały dwa zestawy z firmy "Trans Sprzęt" z pilotem w starym Masterze lub Movano. Jeden całkiem szeroki był.
DoBo nie leciałeś czasem wczoraj A4 w stronę Wrocławia z kilkoma zestawami ZTE Katowice? Mijałem taki konwój podczas podjazdu pod Górę Św. Anny Ja leciałem w przeciwnym kierunku z jakąś ładowarką
Witam
Ma ktoś może jakieś zdjęcia, informacje na temat transportu dwóch koparek i dwóch samochodów ciężkich do budowy autostrady pod Świebodzinem ? Odbyły się chyba one spod Krakowa. Transport był ten chyba pod koniec Maja początek Czerwca.
Nie wiem kto zabierał koparki, wozidła zabiarała firma Intertrade van Rossum z Tarnowa Podgórnego.
Pozostały dwa duże wozidła CAT które miał odebrać BEDMET
DoBo nie leciałeś czasem wczoraj A4 w stronę Wrocławia z kilkoma zestawami ZTE Katowice? Mijałem taki konwój podczas podjazdu pod Górę Św. Anny Ja leciałem w przeciwnym kierunku z jakąś ładowarką
We wtorek o godzinie 3:40 na rondzie w Grójcu chwilowo przejazd zablokowały 4 volva po ADAC POLCAT. Naklejki już po zrywne. 3x660 i 1x610 jechały. Później poleciały w prawo na Warszawę. Wieźli 'rury' wiatrakowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 5 gości