Mam pytanie czy wie ktoś o kórej godzinie przypływa prom z Szwecji do polski z cięzarówkami z skandynawi?słyszałem coś o tym na ten temat ze miała by o tym mowa "Na osi" ale niestety tego nie ogladałem...
Także w tym roku po raz pierwszy odbędzie się konkurs na przebranie. Najlepiej aby przebranie pasowało do typu tuningu ciężarówki. Ciekawe co z tego wyjdzie.
GG: 9992528
Samochód: Fiat Marea Weekend
Mam wolne miejsca w samochodzie... Startuje w sobotę 16 z Katowic. Mile widziane parę groszy do paliwa, lub zimny browarek Jednakże Bilet tylko w jedna stronę (chyba, że ktoś zostaje do niedzieli) gg:9992528
GG: 6664799
Samochód: Nie dorobiłam się jeszcze :D
Zakaz grila bo stoisko z kiełbaskami by nie zarobiło a zakaz alkoholu pewnie jest nie tylko na terenie pola namiotowego, ale też na całym terenie zlotu chyba że kupi sobie każdy piwo w ogródku za 5 zł za jeden kubeczek plaskitowy piwa to jest pomyślane dobrze...ale pod zarobek. Jakoś w Krakowie też był "niby zakaz spożywania alkoholu" a w praktyce innaczej wyglądało wszystko
Ruszamy ok. godz. 9 - 10 w piątek z Warszawy. I mamy dwa miejsca wolne. Ewentualnie jak by była jakaś osoba chętna i mogła by dotrzeć do Warszawy, to nie ma problemu. Poczekamy, odbierzemy. Koszt podróży +/- 100zł już w obie strony. Możemy również jechać na kilka aut, zawsze to raźniej. Moje GG 4041866.
GG: 0
Samochód: Scania
Cytuj:
podbno będzie pole namiotowe więc jak masz to bierz i kimaj w namiocie a nie w aucie
No tak ale ja mam załatwiony kurs ciężarówką, że po drodze bym zajechał na wekeend do Opola i bym chciał postawić gdzieś blisko ciężarówkę będzie jakieś miejsce ?
Siema,
Jestem tutaj nowy więc najpierw chciałbym się przywitać. I od razu przejdę do tematu zeby spamu nie było
Mam takie pytanko - wybiera się do Opola ktoś z okolic Kościerzyny? (60 km od gdańska)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość