Jest to pojazd Scheuerle Basis LS 250 (wariant 10-osiowy) wykonany na zamówienie dla firmy HCS. Moc pojazdu wg tego co podają na stronie wynosi ok. 730 KM. Może pociągnąć ładunek do 1000t z prędkością ok. 25 km/h.
Jest to pojazd Scheuerle Basis LS 250 (wariant 10-osiowy) wykonany na zamówienie dla firmy HCS. Moc pojazdu wg tego co podają na stronie wynosi ok. 730 KM. Może pociągnąć ładunek do 1000t z prędkością ok. 25 km/h.
Ooo, dzięki wielkie, bo nawet nie miałem pomysłu co wpisać w google, żeby to wyszukać.
Mam takie pytanie - Tata ładuje jutro we Francji maszynę, która podpada pod pierwszą kategorię ponadgabarytów i nie wiem, czy dobrze rozszyfrowaliśmy książki i mapkę. Z tego, co udało nam się przetłumaczyć wynika, że wyznaczonymi odcinkami autostrad może jechać jedynie w określonych godzinach nocnych, natomiast "natzionalkami" przez całą dobę.
Czy ktoś zorientowany mógłby podpowiedzieć, czy dobrze to rozszyfrowaliśmy?
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
GG: 175257427
Cytuj:
ze pół polski do serwisu jechała ?
\
A czemu myślisz że, jechała z awarią ze Strzelec ?? Może akuratnie zrzucali, ładowali albo jechali w okolicach Bydgoszczy i tam najbliżej był serwis ??
Auta pracują, przemieszczają się ...
Ostatnio serwisowałem Volvo w Gdańsku - co nie znaczy że, jechało ze Szczecina z awarią.
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
R620 od Wiesiołka namierzone w serwisie w Bydgoszczy. DRIVER1965 jakaś awaria ze pół polski do serwisu jechała ?
Rozładował w okolicach Bydgoszczy w piątek,odprowadził auto na serwis w Bydgoszczy i pilotem do domu.We wtorek ładował w Elblągu.Przed chwilą dzwonił z granicy że wjeżdża do Niemiec (mamy darmowe pomiędzy kierowcami).Usterka,to rozbieżność pomiędzy pierwszą a drugą osią skrętną.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 40 gości