Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Z tego co mi wiadomo to to samo co RYTEX. Często ładują się na Łabędach w Złomreksie kęsami do Niemiec. Auta same nówki Scanie i Stralisy. Kierowcy raczej najgorzej nie mają.
W końcu mam jakieś info:
-145euro za zagłębie
-każdy weekend w domu (średnio 3200zł)
-jazda na uni co kwartał 4/1 lub 3/1(średnio 5200zł)
-auta zadbane teraz ma przyjść 5 sztuk
_________________ Do what you love and you will never have to work.
W końcu mam jakieś info:
-145euro za zagłębie
-każdy weekend w domu (średnio 3200zł)
-jazda na uni co kwartał 4/1 lub 3/1(średnio 5200zł)
-auta zadbane teraz ma przyjść 5 sztuk
Na unie jezdzi kto chce, teraz była przerwa i dzisiaj pojechały 2 samochody. Weekendy w domu, przez wakacyjne zakazy nie raz trzeba wyjechac w sobote. A co do samochodów w najbliższym czasie przyjdą 2 (nie 5) Scanie.
Jeszcze jakies pytania??
Spotkałem wczoraj na myjni tego co jechał na Unie i mówił to co ja napisałem.Jak dzwoniłem do nich to takie same info też powiedzieli więc nie wiem kto teraz mówi prawdę.
_________________ Do what you love and you will never have to work.
Spotkałem wczoraj na myjni tego co jechał na Unie i mówił to co ja napisałem.Jak dzwoniłem do nich to takie same info też powiedzieli więc nie wiem kto teraz mówi prawdę.
Kogo spotkałeś na myjni Tadka czy Władka (sie zrymowało )??
Ja nie zaprzeczam Twojej poprzedniej wypowiedzi, poprawiłem tylko z tymi samochodami, po unii nie koniecznie masz tydzien wolnego a o kasie to nie bede pisał.
Pracuje w tej firmie od ponad 2 lat na warsztacie i jako wózkowy, a informacje mam chyba najlepsze bo od szefa pzdr
Witam, a jak z przyjęciami do pracy?? i czy przyjmują z innych rejonów?? pozdrawiam
Cytuj:
Również dołączam się do prośby.Jeśli ktoś wie proszę napisać
Na chwilę obecną przyjęć na razie nie ma, rotacja kierowców można powiedzieć zerowa, a więc ciężko się dostać, wszyscy kierowcy są z Siemianowic i okolic.
Dodaję jedno foto, byłem w piątek z kolegą na załadunku:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości