Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 lis 2011, 13:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Nie wiem bo jak mówił wielki Panicz nie raczył się przedstawić, ale urywać mi wpół słowa i rozłączać nie dokańczając... Burak i tyle :P

Post Wysłano: 26 lis 2011, 20:17

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: duży

Nie piszę głupot bo jeździłem w Olmie 7 miesięcy więc uwierz mi wiem co pisze.
A jak trzeba zrobić pauzę 24 lub 45h i mówi się o tym np rychowi lub pawłowi (celowo z małej litery) to nie ma gadek w stylu : a poco Ci?zrobisz za tydzień..Ja takie coś przeżyłem i podziękowałem..Raz jak powiedziałem chyba Mirkowi że nie załaduję dziś już w Krasnymstawie kibli bo mam już 14,5h czasu pracy i nawet nie wjeżdzam na fabrykę to zaczął drzeć pysk, po czym skwitował : "To się zepnij i załaduj" każdy chyba wie co miał na myśli..oczywiscie zaladowałem dopiero rano po pauzie i co? stało sie coś? nic ale drzeć morde to potrafią ... banda oszołomów..
>
Bardzo możliwe że Ci jeżdzący po parę lat są traktowani "normalnie".Ale jakby nie patrzył to albo się traktuje wszystkich tak samo albo są równi i równiejsi..to jest kolejny argument który nie najlepiej przedstawia podejscie spedytorni do kierowców..Za współpracę podziękowałem oczywiście bo na głowę włazić sobie nie dam..Poza tym po przeliczeniu wszystkiego na chłodno to 4 tyś zł za 2-3 dni w domu na miesiąc , odliczając wyżywienie w trasie etc to zostaje jakieś 3500 na rękę..Jak komuś odpowiada to sukcesów życzę ;]

Post Wysłano: 27 lis 2011, 15:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

3 Godziny czekania na ładunek to powiedziałbym że luksus :) Jeżdżąc na zachód wychodzi się z założenia że nie będziemy stali dłużej niż jeden dzień i następnego dnia rano będziemy mieć ładunek, jednak czekać 2 dni to już się robi nerwowo :) Nauczka jest taka że my brać ładunków na wyspy brać nie będziemy :)

Post Wysłano: 10 sty 2012, 18:42

jesteś już kawal czasu na forum ja tez tu troszkę siedzę tylko bardziej słucham jak mędrkuję nie obraz się ale o co piszesz to śmiech na sali. Kolega coś go podsumował ma racje, chora firma
Ukraińcy dostali tego typu tekst na wejście " jeśli choć jednego z was złapię na kradzieży choć by litra paliwa, poleca wszyscy. Strasznie dziwny tekst jak olma słynęła z tego, że paliwo lalo się hektolitrami jednorazowo sprzedać 200-300l na olszynie czy Chyżnem, to o czym my rozmawiamy... Nie oszukujmy się, bo to jest tekst wielu szoferów z olmy, których znam osobiście i nie raz się weekendowało " OLMA JEST JAK CZARNY PeKaeS WSZYSCY KRADNĄ CIĄGLE JEST"...

Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 19:42 przez Danio, łącznie zmieniany 3 razy.
Naucz się sklejać zdania poprawnie.

Post Wysłano: 10 sty 2012, 22:33

Użytkownik

Użytkownik

Nie mam z Olmą wiele wspólnego ale na przykładzie innej firmy powiem że jedni chcą jeździć na magnesie a narzekają że im każą, a drudzy nie jeżdżą i nie narzekają. Raz pokażesz że możesz to potem są tego efekty. Ciężej odzwyczaić złych nawyków.

Post Wysłano: 10 sty 2012, 22:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VW Passat b5

Cytuj:
jednorazowo sprzedac 200-300l na olszynie czy chyrznym to o czym my rozmawiamy...

Ty jesteś caly jak ChyRZne. Skoro nawet nie potrafisz pisać to o czym my rozmawiamy :?: :roll:

Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?

Post Wysłano: 10 sty 2012, 23:26

Użytkownik

Użytkownik

Komandor dobrze że jeszcze autami się nie wymieniali na 'chyrznym'... daj mi Dafa ja Ci dam Mana

Ostatnio zmieniony 11 sty 2012, 18:25 przez Danio, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewne posty zostały usunięte.

Post Wysłano: 26 lut 2012, 20:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mały OT :D mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie :D
Dobrze widzę że w Tle jest auto OLMY? :D jest chyba jeszcze jeden wyjątek do zakazu wypisanego na znaku :D
Obrazek

Post Wysłano: 26 lut 2012, 23:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1537454
Samochód: Volvo FH

Sporo aut Olmy widuje w ProLogis Park Sochaczew, przeważnie stoją pod Pilkingtonem.

Post Wysłano: 26 lut 2012, 23:53

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3503771
Samochód: Najlepiej ciężarowy

Cześć

Ostatnio 3 Olmy leciały Szóstką w kierunku Heilbronu, dziwnym trafem te 3 Volviaki leciały chyba z ponad 100 magnesik :D czy co

Post Wysłano: 28 lut 2012, 14:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Sporo aut Olmy widuje w ProLogis Park Sochaczew, przeważnie stoją pod Pilkingtonem.
Kiedyś wozili dużo dla Pilkington Automotive. W Sandomierzu mozna było ich często spotkać. Nie wiem jak jest teraz.

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 28 lut 2012, 15:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

Cytuj:
Cześć

Ostatnio 3 Olmy leciały Szóstką w kierunku Heilbronu, dziwnym trafem te 3 Volviaki leciały chyba z ponad 100 magnesik :D czy co
A może tylko z górki było...poza tym w Volvie wątpię że da rade jechać ponad 100 ponieważ na magnesie ma ograniczone obroty do około 1200...
Ewentualnie dobry elektryk i kaganiec zdjęty...

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 29 lut 2012, 0:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3503771
Samochód: Najlepiej ciężarowy

Cytuj:
Cytuj:
Cześć

A może tylko z górki było...poza tym w Volvie wątpię że da rade jechać ponad 100 ponieważ na magnesie ma ograniczone obroty do około 1200...
Ewentualnie dobry elektryk i kaganiec zdjęty...

Cześć, to może tak jak mówisz dobry elektryk i kaganiec zdjęty i kita bo pod górke napewno nie było pamiętam jak dziś bo byłem zdziwiony :)

Post Wysłano: 29 lut 2012, 0:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Debatę na temat kagańców,magnesów proszę przenieść na PW ,bo zaraz będzie co kto nie jest i co to się nie da zrobić!

Fotogaleria Danio™

Post Wysłano: 27 maja 2012, 14:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R

Cytuj:
Obrazek Obrazek

Autor: Milo

Nowych FH jest już kilka, myślę że już jest 7, z czego dwa spełniają normę EEV. Wszystkie mają 460 koni.

Wczoraj jeden z EEV 460 stał na parkingu w VOLVO TRUCK CENTER w Skawinie. Po 70tys padł jakiś pierścień w skrzyni i nie przebijało z górnej na dolną, kierowca (Ukrainiec) przyjechał, ze Słowacji ruszając obciążonym zestawem na max z 4 biegu... Sprzęgło zdarte do zera... :roll: